eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 reszta schaboszczaki z kapusta i ziemniakami :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 a ja panienka z okienka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 ale jak sie jest na diecie .....:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 diete masz??he pogram troche liscie to ci dieta nie bedzie potrzebna:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 hahaha pal ja sie do diet nie nadaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 za bardzo slodkie lubie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 na nielaczenia :) Pestka podrzucila linka :) a slodyczy mnie sie nie chce jakos chrom i magnez lykam wiec pewnie dlatego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 pierwszy tydzien za tydzien pierwsze wazonko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 a lisci u mnie niet w ogrodzie :P:D troche zeschlych kwiatkow ale to 3 minuty pracy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 to chodz do mnie na ogrod:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 napisz czy sa efekty:) ja jak mam na cos ochote to jem:) a szczegolnie jak sobie postanowie odchudzanie to tyje hahaha a jak nic nie robie to samo schodzi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 no wiem ze Pestka duzo zgubila:Dale ja takiej silnej woli niemam:P i chce tylko troszke zgubic:)bo mi uda przytyly:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 juz mam skladniki na obiad:D teraz musi byc troche cierpliwy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 slonko mi juz ucieklo:Oale weekend ma byc ciepy:Da u mnie w miescie bedzie karuzela:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 Pestka stracila troche naturalnie po ciazy czesc zbednych schodzi sama a dla Ciebie dobry bylby system weight watchers jak nie lubisz sobie odmawiac (kto lubi :P:D ) z tego co wyczytalam to mozna jesc wszystko bez wyrzeczen wiekszych ale okreslona liczbe punktow dziennie kazdy produkt ma swoje punkty i zliczasz je dziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 jest tu topik weight watchers - jak chcesz zajrzyj i poczytaj duzo produktow ma po 1 -2 punkty wiec dla wagi do 70 jak trzeba zjesc dziennie 18 albo 22 punkty to sie troche uzbiera tego jedzenia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 eternity a do wagi 50kg?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 do dietki jeszcze zaczne cwiczyc (na razie mialam okres :o ) ale juz jak przeczytalam o calej diecie to sie ucieszylam ze jest prosta i latwa w obsludze i na takiej diecie mozna wytrwac jak przezylam ten tydzien bez wilczego apetytu i nie rzucilam sie na zarlo to nie jest tragicznie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 hihi juz siebie widze ze siedze i licze:D hahaha to mi sie jedzenia odechce:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 Ty wazysz 50?????? tam chodzi o to ile wazysz obecnie a nie do jakiej wagi chcesz dojsc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 no ja tyz zaczelam bzuszki:)ale raz zrobie raz nie:Phihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 no ale ja waze 50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 z tego co dziewczyny pisaly na tym topiku to czasem bylo tak ze dzien sie konczy wszystkie posilki zjedzone a okazuje sie ze jeszcze im punkty zostaly bo nie wykorzystaly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 dlatego pisalam ze chce troszke:) bo te uda nooo:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 to z czego Ty sie chcesz odchudzac ????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 to sie nie odchudzaj ino cwicz :D niestety nie znam dobrych cwiczen na zgubienie nadmiaru nog :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 no przeciez pisze ze z uda:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 jezdzilam duzo na rowerze ale teraz na jesien juz jakos nie bardzo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 a wysoka jestes?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach