eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 stacjonarny sobie kup :) ja tez bym sobie kupila ale nie mam gdzie go trzymac w domu :o cholerne male angielskie klitki trzeba zmienic dom :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 odliczasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 ja mam 168 cm i przytylo mi sie 10 kilo :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 hahahah nie odliczalam :D kilka sekund zajelo mi odpowiedzenie dziecku na pytanie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 to ile wazysz?? ja mam 164:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 kusi mnie zeby stanac na wage juz dzis :P wazylam sie tydzien temu jak zaczelam diete ale chyba wytrzymam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 no to lapbyl dzis tort w domu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 ok to ile wazylas??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 hahaha powiem powiem :P teraz waze 70 !!!! wazylam 60-63 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 ee to tez duzo nie musisz zgubic -jakies 7kg:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 gorzej jakby to bylo ze dwadziescia:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 tort bedzie jutro :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 10 bedzie w sam raz ;) noooo od 10 do 20 juz niedaleko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 kurde ale jak przyjechalam tu to wazylam 56-58 no ale na moja budowe wygladalam na wysuszona a nie szczupla :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 hehe ja tez tu przytylam :Ppare kilo ale napoczatku bo potem zgubilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 robie postepy z obiadem:Dobralam ziemniaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 ide do tego obiada:Ocos sie niecierpliwy zrobil;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2007 idz idz :) nie bede Cie zagadywac :D wystarczy wczorajszy moj maz czekajacy na obiad :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 juz najedzona:Paz a bardzo:O zeby cos napisac musialam walczy z tymi przekletymi reklamami w necie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 5, 2007 eternity, chcesz kolezanke do odchudzania? jestem!!!!! :) podrzucaj linka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 5, 2007 mamy mniej wiecej tak sama sytuacje, 7 - 10 kilo do zgubienia. Tylko sie zastanawiam czy w moim wieku to jeszcze warto? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 a ja znowu jem:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 Dea a co wiek ma do tego??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 wazne bys ty czula sie dobrze ze soba:) ja chyba tez za tydz na wage stane:Obo dzis caly dzien jem i jem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 wcielam slodkie salatke i brzuch mi rozwali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 to sobie trzasne:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2007 wszystkie imprezuja a ja stekam z przejedzenia:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach