the best man for a job 0 Napisano Październik 8, 2007 ja do zupki warzywnej koniecznie dodaje natke lub koperek - pychota. ale zrobilyscie mi smaka na warzywna - najlepiej z kalafiorkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 8, 2007 w przerwie na gotowanie polecam chwilke relaksu na tym topiku http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3572978 kogo teraz zatrudniaja do pracy............ no comments Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 8, 2007 a moze znacie jakies fajne przepisy na salatki zimowe z ogolnodostepnych warzyw? ogorki odpadaja - w tym kraju niedostepne :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 8, 2007 yupppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D moja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 8, 2007 lece szukac innych smiesznych tematow w miedzyczasie bede zmywac wiec mozecie nastukac nastepna stronke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 The best hahah czytalam juz ten topik ale nie wiedzialam ze sie jeszcze rozrasta :D fajnie ze mi przypomnialas o koperku zapomnialam ze mam a moglam wrzucic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 hihihihi Dear Mr Best Regards :D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 hihihihi Dear Mr Best Regards :D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Debesciarka:D To Ci sie trafilo:D:D::D ahahhaha Masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 Jestem z powrotem Dosyc szybko nam poszlo,ale u lekarza prawie zasypialam:O Lo Mamo,nie cierpie czekac tak bezczynnie:O Ale trzeba! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 hahahahah no Mr Best Regards mnie rozwalil :D:D:D:D lezalam i kwiczalam ze smiechu :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 kurka, czasami trudno byc cycata blondynka :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 8, 2007 ja prawie zaplulam ekran jak to czytalam. chociaz \"thank you from the mountain top\" wydaje sie oklepane, to jednak wciaz zywe :D:D:D no i te damy :D:D:D jak czytalam te teksty to trudno bylo czasem zlapac watek, nawet zakladajac ze tlumaczono slowo w slowo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 Dea a czemu taka :o minka??? tez jestes cycata blondynka? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 the best, lap kwiotka za stronke. lepiej pozno niz pozniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 noooo, cycata, blondynka, dlugie nogi (ktore rzadko pokazuje) - czasami troche wykorzystuje moj wyglad :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 to ja mam wszystko to samo ale nogi mi nie urosly :P i wygladu nie wykorzystuje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 8, 2007 w nawiazaniu do topiku \"opowiem wam moja historie\" bedzie moze troche mniej smiesznie a bardziej realnie pracuje w biurze, administracja z obsluga klienta, wiec chcac nie chcac, dostajemy listy od klientow. jak ktoras kolezanka zobaczy ze klient \"wypocil sie\" na 2 strony, lub co gorsza, po wstepnym rzucie oka zobaczy niezrozumialy/nowy termin, to od razu podrzuca go do mnie - jedynej Polki w departamencie. kiedys przydybalam taka jedna jak mi cichaczem kladla taki list na biurku i pytam grzecznie: czego?? przeciez nie jest zaadresowany do mnie?? na to odpowiedz: ale ja go nie rozumiem. na to ja: przeciez jest po angielsku!! no tak ale tam paru slow nie rozumiem, zreszta nie wiem w sumie o co gosciowi chodzi, a ty przeciez i tak zawsze zajmujesz sie trudniejszymi sprawami wiec...... w ten sposob teraz jestem osoba od brudnej roboty/trudnych spraw ale ja to ladnie podsumuje mojej menedzerce pod koniec roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 ja wykorzystuje tylko czasami, jak cos mi sie w glowie pokreci to wtedy zawsze zwalam na to ze jestem blondyna :D ale to wszystko z zartem... Eternity, no przeciez niska nie jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 The best niezle :D Dea no niska nie jestem ale i nog po sufit tyz ni mam raczej takie do lamperii ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 8, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 8, 2007 inna sytuacja - klient dzwoni a kolezanka odbierajaca telefon nie ma pojecia czego klient chce, gdyz dodzwonil sie do niewlasciwego departamentu. no wiec bierze nr telefonu i mowi ze ktos oddzwoni. po chwili przychodzi do mnie i mowi, ze klient cos chcial ale nie wie co. OK ja rozumiem ze nie wszyscy moga wszystko i sa rzeczy nowe, ale do cholerci mozna chociaz zapisac na kartce klient co chcial, nawet jak sie tego kompletnie nie rozumie nie? np. ksztaltowanie sie ceny funduszu X od na przestrzeni ostatniego kwartaluw porownaniu do funduszy Y i Z czy zrobienie wyceny funduszu za 10 lat na zalozeniach ze bla bla bla. no wiec dzwonie do goscia myslac juz ze moze to jakis Hindus z wada wymowy a tu niespodzianka - uroczy angielski dzentelmen z akcentem Hugh Granta. rece opadaja.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 The best musisz sobie stopke zmienic na \"is always me\" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 eternity - racja, the best is simply the best :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 8, 2007 chyba mamy klub blondynek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 8, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 8, 2007 i jeszcze jeden :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 8, 2007 w sumie to sie ciesze ze sobie choruje. jak pomysle jaka moje biedaczki maja radoche beze mnie, to az mi na plecki lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 8, 2007 no fajnie, wszystkie sie czaja ale kazda boi sie nabic :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach