the best man for a job 0 Napisano Październik 8, 2007 niech wam bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 ja musze bo czas do domciu slywac :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 8, 2007 sama sobie ponabijam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 znowu sie podkladam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 8, 2007 i znowu jestem na gorze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 osz nie zdazylam :P The best Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 8, 2007 no.... taka dzisiaj moja rola :) no to pa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 8, 2007 dobra, stronka zaliczona :) lece robic kotlety :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 8, 2007 dobra, stronka zaliczona :) lece robic kotlety :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 nie chce mnie wpuscic !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nabijam Napisano Październik 8, 2007 bo nie wpuszcza :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nabijam Napisano Październik 8, 2007 i jeszcze jeden Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nabijam Napisano Październik 8, 2007 napisalam juz na redakcji ze nie wchodzi ale poprobuje jeszcze sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nabijam Napisano Październik 8, 2007 moze w koncu mnie wpusci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nabijam Napisano Październik 8, 2007 eeee ide prasowac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 to na pomaranczowo to ja :D bylo szybciej bez hasla :P a prasowac nie poszlam :P sweterek zszywalam :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 ide prasowac teraz :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2007 Tyz mnie nie wpuszczalo za stronke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 wyprasowalam nogi mnie bola :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2007 i ziewa mi sie juz ide spac dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Dzien dobry:D Pierwsza!! Nabijam i spadam do Kita z malym na 9:D i do potem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Nabijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 ;) Podkladam sie dla czajnikow:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 W domku mam upal,ja pitole,ze juz tak grzeje:D Ale jest oki doki:D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Pranie juz rozwiesilam na suszarce Jak wroce z Kita ,to se poprasuje i gotowe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Jeszcze 8 minut:D Zobacze ile nastukam:P:D hehehee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Nareszcie dostalam maila,ze wyslane do mnie klamoty zostaly:P Z Tchibo:D Hmmm,juz sie doczekac nie moge:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 :D . :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 9, 2007 Czy u Was tez jeszcze przed 7 jest ciemno:O Lo Mamo!! Teraz sie zacznie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach