Dea Erw 0 Napisano Październik 11, 2007 ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 11, 2007 Lena, masz te oficerki z Tchibo? bo nie wiem czy kupowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 11, 2007 no prosze :) dlugo na to czekalam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 11, 2007 no prosze :) dlugo na to czekalam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 11, 2007 noooo ladnie ! tu tez mi stronka poszla :P lap Dea za duzo rzeczy na raz robie i sie gubie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 11, 2007 Dea lap:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 11, 2007 stukam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 11, 2007 dzieki, ja tez zapasy musze zaczac robic, cos ostatnio za duzo rozdawalam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 11, 2007 eternity, chce sobie te oficerki z Tchibo zamowic ale nie wiem czy rozmiar 6 1/2 czy 7? Normalnie w Europie (i czasami tez w UK) kupuje rozmiar 40... wiesz cos o tych rozmiarach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 11, 2007 Dea o tych rozmiarach to wiem tyle ze czasem kupuje 7 a czasem 6 :P trzeba przymierzac niestety ale na Tchibo chyba jest jakis przelicznik jak sobie zmierzyc rozmiar? mierzysz chyba w cm i masz odpowiednik rozmiaru musisz sprawdzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 11, 2007 Heja:D Jestem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 11, 2007 no to walsnie tu mowia ze: Not sure about your exact shoe size? Take a shoe that fits you perfectly and look inside what size it is. Make sure that the shoe is the similar shape the ones you wish to order. A ty kupujesz w sklepie czy na necie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 11, 2007 Dea:Dnabijaczko:D:D:D:D Masz Ja nie mam z Tchibo,ale mam identyko z C&A :) Sa super;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 11, 2007 Dea,Tchibo ma super rzeczy dobre gatunkowo,ja juz od kilku lat jestem ich klientka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 11, 2007 Zaraz ma przyjsc sasiad do mnie;) Zajebiscie przystojny:D Do kompa tylko:):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 11, 2007 Musi mi cos zrobic przy kompie:D Dobrze,ze mam takiego kogos;) A poza tym jest mi to winien:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 11, 2007 Ty Dea a skad masz to fajne serce,co?? To moja kolezanka stworzyla??!!!:) Czyzby Ci na maila wyslala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 11, 2007 bije:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 11, 2007 Lena, taka jestem ze jak zobaczylam gdzies indziej (nie pamietam gdzie) to sama na wordzie some zrobilam liczac kwiatuszki i serduszka - musialo mi sie bardzo wtedy w pracy nudzic ;) ale fajne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 11, 2007 i musz sobie jeszcze kwiatuszka zrobic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 11, 2007 Dea ja kupuje w sklepie-musze przymierzyc i w ogole lubie pomacac zanim kupie :P ale z wymiana podejrzewam ze nie mialabys problemu jakby co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 11, 2007 kurde szkoda ze ja se umiem wszystko przy kompie zrobic i zaden przystojny sasiad mnie nie odwiedza :( ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 11, 2007 eternity :) zawsze mozesz miec taki blond day ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 11, 2007 hahahaha a no moge :D tylko sasiada zbyt przystojnego to ja nie mam :( musze sie przeprowadzic :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 11, 2007 moje mlodsze dziecko nauczylo sie jezdzic na rowerze bez bocznych kolek pomocniczych :) samo!!!!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 11, 2007 hurra!!!! to wielkie osiagniecie!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 11, 2007 hahahaha nooooo ! :D wziela od kolezanki rower na dwoch kolkach i wpadla do domu z okrzykiem ze udalo jej sie teraz smiga na swoim po zdemontowaniu bocznych :D no to teraz trzeba dokupic jeszcze rower dla mamy i mozemy gdzies pojezdzic ;) na wiosne oczywiscie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 11, 2007 papatki, zaraz bede do domciu - cholender, przez ten bol glowy dzis rano dotarlam do biura o godzine pozniej no i odpracowac trzeba bylo ..... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 11, 2007 uuuuuuu niedobzie :( milego wieczorka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 11, 2007 nabijam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach