***Lenka*** 0 Napisano Październik 11, 2007 Powysylalam tez swoje cv do policji,wiezien i do security,to mnie tylko interesuje,np ochrona ludzi,tez by nie bylo zle:D Ale wszystko w swoim czasie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 11, 2007 aaa wczoraj nareszcie dostalam paczke z klamotami z Tchibo:D Zajefajne;) Nie wzielam jednak wszystkiego,bo czesc byla za duza:O,szkoda,ale i tak sporo wzielam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 11, 2007 I chociaz raz bez liczenia sie udalo:D Eternity!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzie jestes???????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 11, 2007 Nabijami ide kuknac na ebay ,jak tam moje aukcje:D Sporo osob oglada,nawet babka sie pytala z Austrii o przesylke:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 11, 2007 I spadam dalej sprzatac:D Dzisiaj mam na obiad nalesniki dla chlopakow:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 11, 2007 Lena, rzuc no nalesniczkem bo w brzuszku mi burczy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 11, 2007 Dea,jeszcze ich nie mam:D Ale jak beda gotowe,to rzuce ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 11, 2007 Czesto i gesto mowilam,ze szkoda jest,ze kompy nie maja malych czarodziejskich szufladek:P Czyzby nie bylo genialnie??:D hehehhee ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 11, 2007 Dobra :) zmykam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 11, 2007 genialnie!!! za stronke za pomysly za nalesniczki (o ile dojda) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 11, 2007 bry za stroneczke Lena nie wydzieraj sie tak :P:P:P:P:P:P:P meza mi obudzisz a po nocnej zmianie spi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 11, 2007 i tu tez http://uk.youtube.com/watch?v=mRz41KIFGYU z filmu \"Stardust\" , wczoraj wlasnie obejrzalam i polecam :) fantasy ale cudne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 11, 2007 :D:D:D:D:D hahhaha Dobrze ,ze uslyszalas:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 11, 2007 Dzieki Laski za ziolo Sprzatam teraz gore:P Jaka ja juz wykonczona jestem:O Uffffffff Pozniej wpadne;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 11, 2007 bije:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 11, 2007 to ja tez trzasne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 11, 2007 no to ja gorsza nie bede :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 11, 2007 ja se tez nabije:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 11, 2007 Posprzatane!!!!!! Huuuura!!!! :D:D:D:D:D:D Teraz ide te nalesniki smazyc:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 11, 2007 heh moze namowie slubnego zeby nasmazyl tez ? u nas w domu zawsze on nalesniki robi :P mistrz patelni bo umie je w powietrzu obrocic na druga strone :D ja sie zawsze lopatka bawie :P:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 11, 2007 hahahahhahahha:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D No to dalas teraz :D Mistrz patelni:D:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 11, 2007 Ja tam podrzucac nie potrafie,ale robie super cienkie:D I wszystkim smakuja:D Ok,zmywam sie juz:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 11, 2007 hahahhaha zajarzylam teraz ze mistrz \'patelni\' ;) :D:D:D:D:D:D:D:D tez ;) :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 11, 2007 u mnie tez L nalesniki robi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 11, 2007 oki, czas dotrzec do jakies cyferki .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 11, 2007 czyli ponabijac musze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 11, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 11, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 11, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 11, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach