***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 :D:):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Meine:) ihihihiihih Nabijam i lece teraz po kawke;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Nabijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 I jeszcze raz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 12, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Kawka wypita:D Zaraz szykuje sie do wyjscia do kolezanki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Juz zaraz wyvhodze;) Ale nabijam jeszcze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Do pozniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 12, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 12, 2007 hello lap zaliczaczu :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 12, 2007 no wygodnie Lena z tymi zakupami ale ze mnie taki zwierz zakupowy ze ja musze pomacac zanim sie zdecyduje i przymierzyc i jak kupuje to chce miec juz natychmiast w domu a nie czekac na przesylke :P a jeszcze jakbym miala cos oddac i czekac na wymiane :o ne lubie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 12, 2007 zdarzaja sie i wyjatki ale ciuchy i buty to ja wole na realnych zakupach nabyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 12, 2007 Hugolina :) dzieki brzuch dzis lepiej :) nawet nie mam pojecia od czego mnie bolal bo jakis dziwny ten bol byl :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 12, 2007 a ja te oficerki zamowilam :) jak nie beda dobre to tak jak Lena mowi, odesle. A teraz mi sie snia biker boots ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 12, 2007 Witam wszystkie!!:) U mnie3 coś pochmurno,mgliście i chłodno :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 12, 2007 Ja jak Eternity,muszę przymierzyc zanim kupię.....nie umiem przez net czy z katalogu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 12, 2007 hehehhe biker boots tez fajne :) ostatnio jedne przymierzalam ale byly za drogie akurat jak dla mnie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 12, 2007 eternity, do ktorego sklepu mam sie po nie udac ... wypadlam z wprawy szopaholiczki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 12, 2007 hahahaha Dea chcialabym pamietac w ktorym przymierzalam do kilku wchodzilam w centrum ale najprawdopodobniej w qube(czy jak sie on tam zwie) cholerka pamietam ze niedaleko nexta u mnie to bylo a tam jest wlasnie qube ,clarks i jakis jeszcze z dluga nazwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 12, 2007 z kim sie jeszcze nie witalam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 12, 2007 u mnie dzis nawet w miare cieplo:)ale wczoraj byla zimnica-pewnie ode mnie poszlo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 12, 2007 to na pocieszenie powiem ze jutro juz lepiej bedzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 12, 2007 ponabijam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 12, 2007 pstukam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 12, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 12, 2007 i jeszce:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 12, 2007 hahaha jeszcze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 12, 2007 po kukukam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 12, 2007 trzasne:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach