hugolina 0 Napisano Październik 12, 2007 salut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 12, 2007 u mnie tez cieplo :) 15 stopni bylo po 7mej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 12, 2007 i lapaj :D cholerka musialam nick zmienic a tak bym wyhaczyla :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Heja Eternity:D Ja wlasnie wciagnelam sniadanko:D Mniam,pelna jestem,ze do konca dnia chyba nic juz nie zjem!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 12, 2007 a ja probuje wcisnac w siebie serek typu danona zjadlam pol a reszte mecze nie jestem glodna a jem zeby cos zjesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 No nie pierdziel Eternity,ze mieliscie tak cieplo!!?? Szok,normalnie szok!!!! U nas dzisiaj kicha,ale jutro i nastepny tydzien ma byc super slonecznie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 12, 2007 no jak siebie sama kocham ! :P tak cieplo jeszcze u nas :) fakt , chmurki sa (albo jakies inne przymulenie) ale cieplo :) mozna wyskoczyc jeszcze w krotkim rekawku i na to zakiecik albo sweterek czolenka jeszcze nosze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 12, 2007 u mnie tez 15 stopini:D i w samej bluzce chodze:) ale widzialam babke co jeszcze w japonkach chodzi:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 12, 2007 u mnie tez 15 stopini:D i w samej bluzce chodze:) ale widzialam babke co jeszcze w japonkach chodzi:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 12, 2007 i mnie zacielo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Październik 12, 2007 dziewczynyyyyy, zegnam sie na kilka dni - mama, siostra cioteczna (przyszla matka chrzestna mojej E) i moja chrzesniaczka juz dolecialy, wiec ja zmykam z pracy i watpie zebym miala czas dla was azzzz do wtorku :( czyli - dobrego weekendu wam zycze i nie robcie tego czego ja bym nie zrobila... :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 12, 2007 Dea milego spedzania czasu z rodzinka :) obiecuje ze nie zrobie niczego czego bys Ty nie zrobila a jak wrocisz to sie skonsultujemy czy dobrze robilam ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Dea viel Spaß z Twoja Rodzinka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Boze......ja przez 3 godziny szukalam psow!!!!! Na nacie!!! Znalazlam chyba z 15 ,wyslalam info:) Zobaczymy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 12, 2007 to jednak kupujesz psiaka? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Eternity:D:D:D:D:D:D Ja chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem napalona na tego malego chihuahua,ten co w kubek od herbaty sie zmiesci;) Jaki on slodki,cena jednak hmmm 300€,zobaczymy co moj mezulek na to powie:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Albo Yorka:D Ten tez jest super;) Sluchaj napisalam do babki o tego malego psiaka...Ty wiesz,co ona mi odpisala,ze ona jest w Holandii,i ja mam wyslac 3oo€ i ona mi WYSLE !!!!! tego psa:O Odpada juz ta transakcja:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Ale moze sie cos do wtorku znajdzie:P hehehhehe We wtorek jedziemy wtedy obejrzec i zakupic:D Ja tam chce i dzieci tez:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Dobra nabijam:D U nas slonce wylazlo:P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Lepiej pozniej niz wcale :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Moze dziesiaj dojade do 900 :P :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 12, 2007 heheheh no babka ma cos nie teges :o yorki sa wredne :P kolezanka ma i jest wsciekla bo jej brat sprezentowal jej corci no i te wlosy :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Jutro z rana na zakupki:D A po poludniu do kumpelki na bigosik polski:D Mniam,jej rodzice przyjezdzaja i mama jej bedzie gotowac z polskiej kapusty kiszonej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 12, 2007 ale to ona - jak chce Ci sie bawic z czesaniem pieska to akurat i chodzenie z nim na regularne wizyty do fryzjera ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Moja sasiadka w PL ma :D Jest slodka ,nazywa sie Agatka:D A siersc z niej nie wylazi,bo to typowy pies dla alergikow:D Ma tak,jak wlosy prawdziwe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Nooo,trzeba!! A wredne sa ratlerki:D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 :D Nabijam!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Ale sie na tego psa napalilam:P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Lenka*** 0 Napisano Październik 12, 2007 Nabijam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 12, 2007 ratlerki tez @ :D moze akurat to tylko ten york kolezanki jest wredny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach