eternity1302 0 Napisano Październik 12, 2007 a ja sobie odpuszcze chyba te aukcje poczta strajkuje znow od poniedzialku do piatku jakbym wygrala to i tak nie dojdzie bo zaraz w nastepny poniedzialek wyjezdzamy i paczka moze lezec tylko tydzien nie odebrana a potem odsylaja (choc zalezy jeszcze gdzie utknie) nosz chyba ze jest opcja kurierem zaraz sprawdze albo maila napisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 12, 2007 Eternity a na co polujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 12, 2007 Lena :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 12, 2007 To ja ponabijam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 12, 2007 stuk,stuk......przybijam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 12, 2007 jakie ferie? na okoliczność czego? w Polsce nie ma teraz żadnych ferii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 12, 2007 hmmmm....z tego co się orientuję to pierwszy dzień jesieni był chyba 21 albo 22 września Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 12, 2007 podbijam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 12, 2007 przybijam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 12, 2007 no i wylukałaś stronkę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 12, 2007 masz ziele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 12, 2007 mi muli bo ciągnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 12, 2007 ja mam zieloną z cytryną i zielona z limonką i imbirem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 12, 2007 ja mam jeszcze liptona - ananas z grapefruitem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 12, 2007 idziesz na imprezę czy robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 12, 2007 jeszacze mi brakuje 3 % filmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 12, 2007 to przyda się tez i polski alkohol pod ten polski bigos ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 12, 2007 Perfect Stranger....nie mam pojęcia o czy to,mój go zapuścił....jak obejrzę to wydam cenzurę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 12, 2007 Ja to się boję wynalazków!!! Brat mojego robi namietnie wino,a ja......boję się tego pić i tylko zawsze po łyczku aby go nie urazić :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 12, 2007 Poza tym to jego wino to jakoś nie smakuje tak samo jak to wino co ja kupuję :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 12, 2007 tylko tyle ziela dostaniesz teraz:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 12, 2007 a te psiaki mają rodowód czy też są tylko \"rasowe\"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 12, 2007 to jest z ich winogron,do tego cukier i drożdże....tego jestem pewna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 12, 2007 moja koleżanka kupiła rasowego\" spaniela.....uwierz teraz trzeba miec wybitna wyobraźnię aby ujrzeć w tym psie spaniela :O strasznie ciężko rozróżnić u szczeniaczka czy on jest rasowy czy też przypomina rasowego.....dlatego się pytałam, czy maja rodowód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 12, 2007 Ja z kolei kocham duże psy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 12, 2007 na polsacie 102 dalmatyńczyki właśnie leca :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 12, 2007 ja też w bloku,ale mieszkanie takie,ze pies nie zawadza :) do tego nawet po schodach nie musi biegać,bo winda jest :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 12, 2007 dobrze,że tyle ras jest i każdy może coś dla siebie wybrać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 12, 2007 przybijam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 12, 2007 podbijam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach