eternity1302 0 Napisano Listopad 7, 2007 no i nie wiem czy baseballowa sie liczy ;) bo czesto tez nosilam (w lecie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 7, 2007 udaje sie do sypialni z nadzieja ze dzis sie wyspie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 7, 2007 spokojnej nocy i kolorowych snow dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 8, 2007 ponuro za oknem :( dzieki za promyczki sloneczka i podaje co byscie mi potem nie mowily ze skapa jestem :p a ja chyba czape dzis kupie bo spojrzalam na prognoze pogody na weekend w Gdasku - boshe, ok 1 stopni!!!! biore dlugi kozuch! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 8, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 8, 2007 Lena łap!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 8, 2007 IzuniaDea Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 8, 2007 bry Laski Lena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 8, 2007 Dea bierz ten kozuch bierz :) ja zmarzlam w PL :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 8, 2007 kurde cos sie dobudzic dzis nie moge :o zwolnione obroty mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 8, 2007 ale pranie i zmywarke nastawilam! (zmywarka wczorajsza-przyznaje sie bez bicia :P) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 8, 2007 stukam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 8, 2007 eternity :) ja cie bic nie bede na innym topiku (panie w PL) mowia ze na kozuch troche za wczesnie - ale to wiadomo, one bardziej zachartowane, prawdaz Izunia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 8, 2007 Dea ale pod kozuch to zawsze mozna cos lzejszego zalozyc jak sie okaze ze Ci za cieplo :) nooo chyba ze masz taki kozuch-kozuch , taki gruby i ciezki to moze na 1 stopien jeszcze za cieply Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 8, 2007 hehehe bicie to sie przyda mojemu zelazku :P zdechlo mi wlasnie :o a juz rozstawilam deske i mialam prasowac muszem isc kupic nowe :) z czego sie ciesze bo mialam za duze (z generatorem pary i za duzo miejsca zajmowalo :P) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 8, 2007 teraz bede miala problem w jakim kolorze kupic :P:D bo widzialam ladne niebieskie , rozowe , zielone i jeszcze jakies :D niebieskie bedzie mi pasowac do deski :) hahahahah ale porabana jestem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 8, 2007 eternity, wcale nie :D:D:D:D:D trzeba laczyc estetycznie przyjemne z pozytecznym ;) ale ja to bym wybrala w kontrastujacym kolorze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 8, 2007 no kozuch to mam taki dlugi, ciezki, z wielkim kolniezem i zawiazywany w pasie... i tak sie zastanawiam.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 8, 2007 hahahaha Eternity ja też mam niebieska deskę i żelazko!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 8, 2007 Dea ja od listopada to biegam już w płaszczu zimowym....z flauszu chyba,czy jak to sie nazywa :P Ale w takim kożuchu grubym to chyba będzie ci za gorąco.....no chyba żeś wyjątkowy zmarzluch ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 8, 2007 no to teraz mam problem... bo w kozuchu nie tyle za cieplo co za ciezko pewnie mi bedzie.... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 8, 2007 no chyba raczej za ciezko skoro to taki kozuch-kozuch :) jakis cieply plaszcz :) a jak nie masz cieplego to okazja do zakupu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 8, 2007 hahahaha to teraz nie wiem - dobrac niebieskie do deski czy zupelnie inne :D zobacze jakie beda mieli kolory :) idem do potem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 8, 2007 po zelazko oczywiscie idem :) a niebieskie to bedzie mi pasowalo do sypialni , bo deska stoi zawsze tam a mam niebieskie sciany ech no ! baby nawet z koloru zelazka potrafia zrobic problem ;) :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 8, 2007 Eternity udanego zakupu żelazka!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 8, 2007 ale ja juz od tygodni szukam jakiegos plaszczyka/kurtki ale nic nie moge znalezc!!!! eternity, co ty wszystko tak na niebiesko? ja tez spadam - wzielam popoludniowy urlop :) ide poszopingowac, a potem do fryzjerki :) pa pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 8, 2007 Eternity heheh ostatnio ja latalam za zelazkiem-bo dwa wyrzucilam bo mi spiecie robily w kontakcie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 8, 2007 Dea tos mi sie podlozyla hahahja na brak kurtek nie moge narzekac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 8, 2007 na kozuch tez u za cieplo-zreszta tu chyba nigdy nie jest tak zimnoby kozucha ubierac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach