hugolina 0 Napisano Listopad 8, 2007 ja narazie biegam w plaszczyku skorzanym-ale nie ocieplanym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 8, 2007 witanko wszystkim kobietkom :) ale dzis u nas ponuro.... :( za oknem bo w duszy nienajgorzej :d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 8, 2007 ide po kawe cos mi dzis glowa nawala chyba od tej pogody w marcu lece na pare dni do rodzinki tyle jeszcze a juz nie moge sie doczekac, dzwonilam dzis do mamy, ona szalona, cala ona - juz maluje pokoj na nasz przyjazd jejku :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 8, 2007 wszystkie nabijaczki poszlyście sobie ?? moja mala spi na moment weszlam potem lece ogarnac mieszakno :) i jakis obiadek upichcic ...... zapiekanka bedzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 8, 2007 ale ci dobrze :) nam ostatnio ukradli grilla :p cale lato stal kolo domu i nagle wychodze a tu niespodzianka , i zjezdzalnie dla malej, jak widac wszedzie swinie zyja czy Pl czy gdzie indziej ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 8, 2007 jasne macie racje, czemu nie ? :) my niestety nie mozemy mieszkamy w domu ale bez ogrodka musielibysmy w domu trzymac grilla a to bez sensu, pozostaje nam czekac do lata przyszlego roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 8, 2007 rewelacja !! życ nie umierac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 8, 2007 wcale sie nie dziwie ze tak powiem :) to raczej malo spotykane hihi naprawde fajnie ze sobie na cos takiego trafiliscie masz na imie jak moja kolezanka z pracy slowaczka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 8, 2007 to podobnie jak u mnie : ja marta jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martik 0 Napisano Listopad 8, 2007 u mnie tez sie chmurzy :( ja zmykam obiadek gotowac glodna jestem buzki :) pozdrawiam cieplo trzymcie sie nabijaczki milego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 8, 2007 Martik ale czarno za oknembedzie lalo a ja musze potem do szkoly jechac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 8, 2007 komu jeszcze nie machalam :) kupilam se zelazko :D fioletowe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 8, 2007 lubie fiolety :) a na niebiesko to nie wiem czemu akurat tak maz kupowal deske i malowal sciany zanim ja dojechalam widocznie lubi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 8, 2007 chociaz z deska to jeszcze sklonna bylabym powiedziec ze po prostu akurat ta stala na wierzchu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 8, 2007 kurcze noooo gnoje wstydu nie maja krasc komus spod domu i jeszcze zabawke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 8, 2007 nasz grill czeka az zarzadzenie schowania go do komorki nabierze mocy urzedowej ;) moglabym to zrobic sama ale nie zrobie dla zasady :P poprosilam o to meza to niech on to zrobi :P meble ogrodowe chowal to mogl za jednym zamachem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 8, 2007 aaaa zapomnialam od razu! Lena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 8, 2007 aaaa zapomnialam od razu! Lena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 8, 2007 hehehhehe nie chcialo wpuscic jak nalezy ale widze ze to co trzeba wkleilo podwojnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 8, 2007 Lena łap!! Eternity a ja mam grilla elektrycznego :) jak przyjdzie chętka to wystarczy z szafki go wytachać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 8, 2007 a za tego grilla i zjeżdżalnie dla dziecka to bym się wkurzyła!!!! a nie miałaś ogródka ogrodzonego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 8, 2007 my rzadko grillujemy to wystarcza niewielki \'tradycyjny\' weglowy ale chyba kupie sobie takiego kuchennego co to zdrowo miesko sie je bez tluszczu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 8, 2007 aaaaaaaa prasowanie zrobione :) i z glowy :P do jutra jak sciagne nastepne :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 8, 2007 idem spac dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 9, 2007 przyszłam się przywitać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 9, 2007 U mnie pada.....i psa mi rano zmokła cała :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Listopad 9, 2007 u nas zimno ale slonecznie :) no i wiecie coscie zrobily? przez to odradzanie kozucha kupilam nie jedna ale dwie kurtki i teraz na buty nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 9, 2007 Dea Na pewno jak znajdziesz odpowiednie butki to forsa jakoś się zorganizuje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 9, 2007 witanko Dea co dwie kurtki to nie jedna ;) na buty tez sie znajdzie :) jak nie tu to moze w PL dasz rade sobie wyskoczyc na butowy shopping Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach