hugolina 0 Napisano Grudzień 21, 2007 mam dzis taki ziab za oknem chyba wezme aparat i porobie zdjecia jak wszystko takie biale z mrozu jest:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 21, 2007 no to przegapilam o tym zestawie - musial byc bardzo magiczny bo jak przez illuzje optyczna.... nie byl widoczny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Grudzień 21, 2007 lubie takie zdjecia, lubie zime :) a my mamy frajde w pracy bo szef przyniosl Wii i teraz jestesmy w sali meetingowej i czekamy w kolejce :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 21, 2007 :D dzisiaj już piątek.....coraz bliżej święta :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 21, 2007 wrocilam ! prezenty kupilam! sobie bluzke z golfikiem czarna w biale grochy tez ! i ide kombinowac co zrobic zeby maila przy nicku nie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mikolaj ale nie swiety Napisano Grudzień 21, 2007 TAPETY ŚWIĄTECZNE na komputer 280 kolorowych tapet w paczuszce do pobrania stąd: http://rapidshare.com/files/78106678/Christmas_Wallpapers.zip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 21, 2007 wykombinowalam z mailem :) hasla wpisywac nie trzeba (tylko za pierwszym razem) u gory stronki przy opcji 'odpowiedz' jest opcja 'wyloguj' wtedy mozna zmienic nicka ;) ewentulanie wlasnie w tym oknie w ktorym wpisujemy tersc jest obok nicka opcja ze mozna wyslac post z innego nicka i wtedy zaznaczamy i powyslaniu pokazuje sie okno na wpisanie nowego nicka i hasla sie podzielilam tym co sama juz odkrylam zebyscie wiedzialy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 21, 2007 aaaaaaaaaaa i jeszcze zapamietuje na danym topiku jakiego nicka uzylismy nawet jak na innym uzylismy innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 21, 2007 kurcze takich fotek zimowych mam kilka z PL jeszcze , ale i ze sniegiem nie tylko ze szronem jak je odszperam to Wam podesle skoro lubicie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 21, 2007 rozklada mnie cos :o na zakupach czulam sie dobrze , potem w domu tez ale nagle mi sie strasznie zimno zrobilo ,glowa rozbolala , przysnelam na sofce pod kocykiem napilam sie jakiegos 'wynalazka' typu gripex na goraco , bleeeeeeeee niedobre :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 21, 2007 to ja czekam na te fotki:) ja juz dzis nie zrobilam-zanim sie zebralam juz ciemno bylo:Pale jutro tez bedzie mrozilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 21, 2007 wlasnie mi weszla opcja-czy che wslac posta z innego konta heheh anic nie wciskalam:P Eternityco bys wyzdrowiala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 21, 2007 musze tylko sprawdzic czy mam na laptoku czy na pececie i wysle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 21, 2007 ja dzis tez cos jakas nie wyrazna:Otez juz pod kkocykiem bylam i zaczelam kichac:O Jeszcze tego brakuje by na same swieta mnie rozlozylo:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 21, 2007 ja jutro zrobie jakies fotki,potem wrzuce w kompa to tez wysle:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 21, 2007 dzieki Hugolina noooooooo cudenka wyrobili programisci z kafe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 21, 2007 ale sie dzis objadlam tym sernikiem:Pech czuje juz swieta-bo sie za duzo objadam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 21, 2007 oooooooj i dla Ciebie zebys zdrowa byla :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 21, 2007 hihi a teraz to jak jest bez hasla to kazdy moze wpisac moj nick i pod nim pisac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 21, 2007 kurde ja w proszku jeszcze z tyloma rzeczami :o ale maz od jutra wolne to go zagonie do jakiejs roboty :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 21, 2007 dzieki kochanajutro narobie sosu czosnkowego i bede wcinala:Dpowinno postawic na nogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 21, 2007 chyba nie :D zreszta zaraz sie wyloguje i sprawdze czy moge napisac pod Twoim :D ale podejrzewam ze jakos jest to zabezpieczone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 21, 2007 hihi moje okno w sypialni nie doczeka sie mycia:Pskoro takie mrozy po -5 w dzien:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 21, 2007 hihi to sprawdzaj:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 21, 2007 nie da rady Hugolina! jak sie wpisuje nick nowy to trzeba haslo nie udalo mi sie napisac za Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 21, 2007 oj to tak nie chcaco:)cobys nie myslala ze kazalam sie Ci wylogowac zeby stronke zlapac:Pmasz ziele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 21, 2007 za stronke no moje to juz nie wiem kiedy umyje :o mialam to zrobic dzis to poleglam :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 21, 2007 dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nabijcie mi małe co nieco Napisano Grudzień 21, 2007 http://fenylo.myminicity.com/sec/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 21, 2007 eeeee akurat wtedy probowalam i nie widzialam tego posta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach