Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

Gość annnnnna
Hej kobietki :) Po pierwsze zdrowych, spokojnych, wesołych świat i szampańskiego Sylwestra. Po drugie przepraszam że sie nie odzywałam tyle czasu, ale nie mieliśmy internetu i niestety będziemy mieli go dopiero po świętach. Po trzecie spędzamy święta w Polsce :) Trzymajcie sie dzielnie, pozdrawiam, buźka wielka dla Was wszystkich :D

a ja bede liczyc na razie na goscinnosc meza bo pozbylam sie laptopa i czekam na nowy powinien byc w ciagu kilku dni :)

Eternity a czemu pozbylas sie swojego? Moja corka na same swieta sie rozchorowala:(i chora do tej pory:(

Gość annnnnna
Nabijam:) Kurcze jak ten czas leci, dopiero co wjechaliśmy do Pl a już wkrótce trzeba będzie wracać :( Tak biegamy od dentysty, do mechanika samochodowego, potem znów dentysta (co by kilka zębów zrobić na raz), prześwietlenia, zakupy, spotkania ze znajomymi, (dobrze ze były święta to rodzinki tez przy okazjo "załatwione"), już czuję w powietrzu odliczanie do powrotu i smutno się robi :(, ale jeszcze Sylwester przed nami, więc życzę Wam szampańskiego :D

Annna Tobie tez szampanskiej zabawy:)naciesz sie pl:D U mnie dzisdeszcz i straszny wiatr:O

u mnie dzis pizga tyz jak w kieleckiem (bez obrazy jak ktos stamtad :) ) i jak tak pizga to na zmiane slonce z deszczem bo goni chmury jak szalone maz zaglada co chwile do okna czy anteny nie zwialo ;) :D

Lena przeciez tak nie mozna!!! znowu wreczam 🌻 :D:D czy ja sie juz witalam tu po swietach? jesli nie to sie witam :D 🖐️