Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

hugolina 🌻 podwojny eternity 🖐️ ja tez bym schudla, ale jedyna dieta ktora na mnie dziala i to w tempie ekspresowym to roztanie sie lubym. A tego to ja nie chce

Dea🖐️no cos Ty !!jakie rozstanie !!! Juz lepiej miec pare kilo wiecej:)ale zyc z ukochana osoba:D

ja to zawsze jak chce schudnac to nie chudne:Pa jak nie chce to kilogramy same leca:O

ale jak do pl pojade to sie wszystko wyrowna:Dbede wcinac karpatke:D:D:Doch jakjuz dawno nie jadlam hihii

ja tez stresu mialam nie malo, ale zamiast schudnac to mi wrzod sie przykleil :o Lena 🖐️ Smiley 🖐️

te nostalgiczne mysli to chyba efekt naszej klasy. Dopiero pare miesiecy temy wiele z moich dawnych przyjaciol dolaczylo. Po 20 latach jest o czym gadac :)

Lena 🌻 ja tez wyszlam na lunch\'u i kupilam czarne dzinsy i niebieski sweterek dla siebie, bluzeczke i sukienke dla malej :) teraz jus spadam do domciu 🖐️ dobrego WE 😘

no to ja tez pukne :p musze pranie rozwiesic, po mala isc i potem trzaskac sie autobusem do pediatry :o eternity, co tam diety, teraz moda na troszke cialka ;)

kochanego cialka nigdy za wiele ;) ale strace pewnie pare kilo przed egzaminem na prawko :D innego pewnego na 100% stresa nie mam w planach