eternity1302 0 Napisano Styczeń 24, 2008 Dea szukalam grappy i nie znalazlam jeszcze :( nawet nie wiem czy mam tu gdzies tego Waitrosa jakradzilas zeby sprawdzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 24, 2008 Eternity dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 24, 2008 Hugolina a Ty gdzies w okolice Wrocka jedziesz ,tak? no to tam tez masakra z pogoda :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 24, 2008 eternity, mowilam ze do Wloch lece, to ci moge przemycic taka oryginalna ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 24, 2008 Ale mnie przed chwila kumpela zaskoczyła!! Pisze do mnie na gg nieznajomy i prawie wszystko o mnie wie!! Dopiero po chwili okazało się,że to koleżanka z dawnej klasy i wzięła sobie mój nr gg z NK :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 24, 2008 Dea dzieki za checi ale nie chce sprawiac klopotu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 24, 2008 Eternityno ja jade 40km od Wroclawia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 24, 2008 wzielam sie za sprzatanie malej pokoju-bo juz mnie nerw bral:P hihi ile wyrzucilam-a czego oczy nie widza to sercu nie zal:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 24, 2008 aa zapomnialampal Izunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 24, 2008 cos to sprzatanie zarazliwe jest:Pbo teraz sie wzielam za sypialnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 24, 2008 od razu zrobie przeglad w szafkach i co nie potrzebane-wywale:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 24, 2008 wiecej miejsca bedzie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 24, 2008 Hugolina dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 24, 2008 zmywam sie dalej sprzatac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 25, 2008 a co tu sie stalo???? ostatni wpis o 15?? dzien dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 25, 2008 :O cos mnie bierze-albo zatoki albo grypka:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 25, 2008 Hugolinka :( masz tu szybko ziolo lecznicze nie daj sie zarazkom!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 25, 2008 bry Hugolina na zdrowko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 25, 2008 ja z dziewczynami posprzatalam ich pokoj tez tak bardziej dokladnie ;) bo mlody u nich spi materac na podlodze zajmuje troche miejsca a nikomu sie nie chce codziennie go napompowac :P no i musza teraz tylko utrzymywac nalezyty porzadek bo tera jeden papierek na podlodze juz sprawia wrazenie nieziemskiego balaganu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 25, 2008 Dziewczyny dzieki za troske U mnie za oknem slonko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 25, 2008 hihi Eternity widze ze nie tylko ja robilam porzadki w dziecinnym pokoju:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 25, 2008 ja dzisiaj pucuje kuchnie:Pi cale mieszkanko juz bedzie na cacy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 25, 2008 za kuchnie tez sie musze wziac a na jutro zostanie mi tylko lazienka i dobrze bo mamy jutro gosci i musze sie zajac jedzonkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 25, 2008 ja juz kuchnie skonczylam:Dzostaly tylko podlogi hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 25, 2008 chyba do mnie juz wiosna idzie hihi ale slonko cudne mam:Dokna pootwieralam na calego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 25, 2008 uuups nie liczona hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 25, 2008 nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 25, 2008 podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 25, 2008 obijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 25, 2008 wybijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach