hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 pukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 walne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 juz kalafiorek prawie gotowy mniaaaaaamm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 nawet ostatnio tu znalazlam rzodkiewke hihi ale nikt oprocz mnie i malej nie je-nie lubia:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 Eternity jak dzis cora? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 chyba zaczne odliczanie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 trzy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 dwa hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 pijta palta:D \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ po raz drugi-bo juz kiedys mialam i mi ukradli:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 wcinam kalafior:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2008 no i tu ziolem sypne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2008 aaaaaa no i bry oczywiscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2008 Hugolina dzieki dzis juz duzo lepiej choc kaszelek nadal ma no ale od razu nie przejdzie szkoda tylko ze ferie w domu przesiedzimy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2008 Twoja Mala mniemam ma sie juz dobrze? The best a jak dzis Twoje zdrowko ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 Eternity hihi zapomnialam:) no mysmy tez ferie w domu przesiedzialy:Otaki life:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 moja cora juz do szkoly biega:)u nas juz ferie sie skonczyly:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 ^^^^^^^^^^^^^^#########^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^#################^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^######################^^^^^^^^^ ^^^^^^#######^^^^^^^^^^^^######^^^^^^^^ ^^^^^#####^^^^^^^^^^^^^^^^^######^^^^^^ ^^^^####^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^#####^^^^^ ^^^####^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^#####^^^^ ^^####^^^^^####^^^^^^^^^###^^^^^###^^^^ ^^###^^^^^######^^^^^^^###^^^^^^####^^^ ^####^^^^^######^^^^^^###^^^^^^^^###^^^ ^###^^^^^^^####^^^^^^###^^^^^^^^^####^^ ^###^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^###^^ ^###^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^###^^ ^###^^^^##^^^^^^^^^^^^^^^^^##^^^^^###^^ ^###^^^^###^^^^^^^^^^^^^^^^##^^^^####^^ ^####^^^^###^^^^^^^^^^^^^^###^^^^###^^^ ^^###^^^^####^^^^^^^^^^^####^^^^####^^^ ^^####^^^^######^^^^^######^^^^^###^^^^ ^^^####^^^^###############^^^^#####^^^^ ^^^^####^^^^^###########^^^^^#####^^^^^ ^^^^^#####^^^^^^^^^^^^^^^^^######^^^^^^ ^^^^^^#######^^^^^^^^^^^^######^^^^^^^^ ^^^^^^^^#####################^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^#################^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^#########^^^^^^^^^^^^^^^^na dobry humor:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 a ile macie ferii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 u nas byl tylko tydzien:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 oj cofnelam stronke i mi wpis wcielo hii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 hihi i stronke mam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 12, 2008 hej hugolina >>>> dla Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 12, 2008 ze zdrowkiem troche lepiej - mam tylko zawalone gardlo, reszta OK. goraczka przeszla, katar prawie tez ale przyplatal sie kaszel :P telewizor - hm dluga historia. po prostu nie posiadamy telewizora. najpierw jak tulalismy sie po stancjach to najczesciej byl wiec nie kupowalismy. potem wynajmowalismy mieszkanie bez TV przez rok i jakos nam sie nie tesknilo. potem przeprowadzilismy sie na obecne mieszkanko a tutaj mamy internecik :D i kafe :D i inne takie jak np nasza klasa:) po prostu nie odczuwamy braku TV. majac 2 laptopki i mnostwo filmow z zasobow kolegow nie ciagnie nas do TV. poza tym tak naprawde nie mielibysmy go gdzie wstawic, bo maz chce min32 cale. i tak sobie zyjemy bez TV. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 12, 2008 w swieta bylismy u znajomych i jakos program swiateczny nas nie powalil ani nie przekonal do zakupu TV dodam ze nie nalezymy do SJ jak to niektorzy sadza :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 The best:D Dobrze ze goraczka minela:)z kazdym dniembedzie lepiej:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 Wlasnie wrocilam z przejazdzki rowerowej:Pech moja kondycja po tej zimie jest do niczego:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 wiatr mi w oczy wial-myslalam ze nie dojade:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2008 co do tv ja tez zwolennikiem nie jestem hihi u mnie musi byc muza-zawsze i wszedzie :D ale skoro juz mam tv i jak zaczne ogladac jakis program-to raczej sledze i ogladam do konca:) Ale za duzo tego niemam hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2008 u nas tez tydzien ferii nigdzie dalej nawet nie planowalam sie wybierac ale chociaz do jakichs indoor playground by sie poszlo albo inne atrakcje znalazlo a tu klops Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach