Izunia 30 0 Napisano Luty 13, 2008 a u nas normalne dyndanie prania w łazience ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 13, 2008 Chiba tak!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 13, 2008 A teraz na poważnie idę do tego prasowania!!! Do potem!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 13, 2008 Cyba że stronkę złapię ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 13, 2008 udało sie :D idę prasować hihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 hahaha to lap moze jakiegos power\'a dostaniesz i szybciej zleci ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 to ja stukne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 13, 2008 Izunia nie wazne jaka jest temperatura na dworze, byle bylo sucho. Pranie suszy wiatr :) Jak tylko widze slonko na dworze to nawet przy 1 stopniu wyrzucam pranie a potem w domu gora 2 godzinki i suche. Wlasnie posciel susze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 13, 2008 a tak poza tym CZESC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 The best u mnie tez pogoda na suszenie ;) ale mi sie prac nie chce :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 13, 2008 ale mam zmywania fuj :P wczoraj robilam znowu buraczki :):):) poza tym wieczorem zachcialo mi sie wuzetki :) wszystko zaciapane smietana i okruszkami z biszkoptu i tak stoin. dodam ze byl wczoraj szwagier wiec zmywania po 3 osobach :P a ja niecierpie zmywac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 zreszta teraz juz lekko za pozno zeby prac na powieszenie w ogrodzie no i facet z pedzlem tam szaleje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 13, 2008 eternity ale z ciebie len :P:P:P przeciez to pralka pierze a nie ty no ale ja akurat nie powinnam sie odzywac, majac caly zlew zawalony talerzami :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 The best :D trza bylo tyle gotowac? :P ja tez nie cierpie zmywania :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 13, 2008 wcale nie za pozno. chyba pojde wrzucic dzinsy jak pozmywam bo innych spodni mi szkoda. kurcze ja to sie zawsze musze wysmarowac niewazne czy zmywam, gotuje czy jem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 13, 2008 ale ja lubie gotowac, nawet bardzo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 hahahahah ale pralka sie sama nie zaladuje i z powrotem :P a zmywarke bedem miala znow :D wczoraj powiedzialam landlady ze nam zdechla i powiedziala ze cos znajdzie jak sami sobie nie wstawimy wczesniej a my na razie mamy inne plany na wydawanie kasy niz zmywarka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 13, 2008 tylko ze wvzoraj ogladalam National Treasure 2 szwagier troche piraci ale film byl super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 u mnie za pozno bo zanim nastawie i wypiore to juz mi slonko ucieka z ogrodu a wiatru nie ma zeby sam suszyl i wydaje mi sie ze bedzie mi to pranie farba olejna wonialo a nie swiezoscia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 13, 2008 jakbym miala miejsce na zmywarke w kuchni to zrezygnowalabym z jedzenia, zaoszczedzila i kupila :) ale mamy malutkie 1 bedroom, malutka kucznie, nawet lodowke mamy taka pod blatem. a zamrazarka i zmywarka to chyba na zewnatrz musialaby stac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 13, 2008 kuchnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 13, 2008 OK spadam na chwilke, ide nakarmic tasiemca :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 hahahha ja zasnelam na tym :P ale pozno bylo juz potem do meza mowie ze musimy obejrzec w koncu bo na reklamie sie prezentuje na ciekawy jak i pierwsza czesc a ten sie ze mnie smial ze on juz widzial :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 13, 2008 ale jak bedziecie grzeczne i eternity zrobi pranie to przyniose kawalek wuzetki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 u mnie z ta zmywarka to tak - jak kupimy my to sobie zabieramy jak sie wyprowadzamy jak kupi landlady to zostaje w mieszkaniu a jak mowie - mamy inne plany na wydanie kasy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 hahahaha no to ja lecem i wstawiam pranie ! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 13, 2008 dobra falstart :P zachcialo mi sie kanapke z jajkiem wiec jajo dopiero sie gotuje :P ale mam wuzetke mniam :) prosze bardzo serwowana w malych miseczkach bo talerzyki mam brudne :( |____||____||____||____||____||____| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 13, 2008 pewnie teraz to nikogo nie ma :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2008 uuuuummmmmmmmmm pycha :D sie przejmujesz ze talerzyki brudne nie wazne na czym wazne co ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 13, 2008 sama sobie upoluje stronke :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach