Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

Izunia nie wazne jaka jest temperatura na dworze, byle bylo sucho. Pranie suszy wiatr :) Jak tylko widze slonko na dworze to nawet przy 1 stopniu wyrzucam pranie a potem w domu gora 2 godzinki i suche. Wlasnie posciel susze :)

ale mam zmywania fuj :P wczoraj robilam znowu buraczki :):):) poza tym wieczorem zachcialo mi sie wuzetki :) wszystko zaciapane smietana i okruszkami z biszkoptu i tak stoin. dodam ze byl wczoraj szwagier wiec zmywania po 3 osobach :P a ja niecierpie zmywac :P

zreszta teraz juz lekko za pozno zeby prac na powieszenie w ogrodzie no i facet z pedzlem tam szaleje :P

hahahahah ale pralka sie sama nie zaladuje i z powrotem :P a zmywarke bedem miala znow :D wczoraj powiedzialam landlady ze nam zdechla i powiedziala ze cos znajdzie jak sami sobie nie wstawimy wczesniej a my na razie mamy inne plany na wydawanie kasy niz zmywarka

u mnie za pozno bo zanim nastawie i wypiore to juz mi slonko ucieka z ogrodu a wiatru nie ma zeby sam suszyl i wydaje mi sie ze bedzie mi to pranie farba olejna wonialo a nie swiezoscia

jakbym miala miejsce na zmywarke w kuchni to zrezygnowalabym z jedzenia, zaoszczedzila i kupila :) ale mamy malutkie 1 bedroom, malutka kucznie, nawet lodowke mamy taka pod blatem. a zamrazarka i zmywarka to chyba na zewnatrz musialaby stac :P

hahahha ja zasnelam na tym :P ale pozno bylo juz potem do meza mowie ze musimy obejrzec w koncu bo na reklamie sie prezentuje na ciekawy jak i pierwsza czesc a ten sie ze mnie smial ze on juz widzial :P

u mnie z ta zmywarka to tak - jak kupimy my to sobie zabieramy jak sie wyprowadzamy jak kupi landlady to zostaje w mieszkaniu a jak mowie - mamy inne plany na wydanie kasy ;)

dobra falstart :P zachcialo mi sie kanapke z jajkiem wiec jajo dopiero sie gotuje :P ale mam wuzetke mniam :) prosze bardzo serwowana w malych miseczkach bo talerzyki mam brudne :( |____||____||____||____||____||____|