Izunia 30 0 Napisano Luty 22, 2008 i sobie cosik nabiję :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 22, 2008 dlaczego wy tu opisujecie takie pyszności,skoro zostało ustalone że się odchudzamy!!!! smaka mi narobiłyście!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 22, 2008 Izunia na diecie tez mozna sobie pozwolic na pysznosci ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 22, 2008 Hugolina a z tą nerka to obowiązkowo do lekarza!!!! piwo już nie wystarczy!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 22, 2008 Eternity szkoda,że tak daleko mieszkacie.....wpraszałabym się na te pyszności!!!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 22, 2008 Izunia to musisz wpasc specjalnie na jakis czas zrobimy specjalny fest dla Ciebie z pysznosciami ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 22, 2008 wrocilam:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 22, 2008 hmmm....to będę tak jeździła od jednej do drugiej czy też to będzie sabat czarownic u którejś? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 22, 2008 hehe trzeba kiedys taki sabat zrobic:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 22, 2008 oj by sie dzialo !!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 22, 2008 noooo....wykreślimy mapkę z zaznaczonymi miejscami gdzie która mieszka,i do tej na srodku się zwalimy.....z pysznościami oczywiście!!!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 22, 2008 hii trzeba bedzie tira by to przewiesc:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 22, 2008 wiecie moja kondycja do dupy jest:Ojak biegalam myslalam ze pluca wypluje:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 22, 2008 za duzo ziola jarasz Hugolina ;) sprobuj przed bieganiem jakies cwiczenia oddechowe zrobic nie wiem czy pomoze ale sprobowac warto :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 22, 2008 a kuku:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 22, 2008 ja się o płuca nie boję.....boję się że mi serce wyskoczy jak za dużo pobiegam :P coś na sprintowca się nie nadaję ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 22, 2008 Izunia ale ty juz masz trening jak na ringu z piesem biegasz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 22, 2008 ja tam zamiast biegania wole inna gimnastyke ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 22, 2008 heheh Eternity kazdy rodzaj ruchu wskazany:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 22, 2008 nawet cuda na wacku :D:D:D:Dhahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 22, 2008 z całego wystawiania najbardziej nie lubię biegów po ringu!!! jeszcze jedno kółko,no dwa to ujdzie!! a jak się trafi taki sędzia jak ostatnio to maskra :O dla tego ja osobiście lubię małe ringi,a nie duże ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 22, 2008 coś mi dziwnie ten post ostatni wyszedł :O tu jakieś niepotrzebne odstępy,tam brak jakichś literek.....trzeba się poprawić!!!!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 22, 2008 Izunia ee mi czesto literki albo zjada albo spacja nie dziala hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 22, 2008 heheheh zwlaszcza cuda na wacku ! ;):D moja spacja tez mi nawala nawet mi skrzypi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 22, 2008 a mi pralak pierdzi hehehe a spacje moja cora kiedys juz rozpracowala:Pwiec teraz raz dziala a raz nie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 22, 2008 ooo nawet nie wiedzialam heheh ale stronka troche czekala:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 22, 2008 osz ja tez nie wiedzialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 22, 2008 moja pralka ma juz szczotki na silniku wymienione bo ktoregos dnia przestala sie krecic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 22, 2008 obiad malej robilam-ziemniaki z jajkiem sadzonym i surowka z czerwonej kapusty z jablkiem az mi jezyk wisi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach