eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2008 Anna pisalas o przeprowadzce ale nadal Nottingham czy juz gdzie indziej? jesli mozna wiedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2008 Hugolinaaaaa! teraz Ciebie wcielo :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 a ja na szopenie bylam hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2008 hahahhahah no widze poszlam Ci tam napisac ze jestem tu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 przyszla chata niema skrzata:Phahaha siedz tutaj bo juz mam dosc poszukiwan:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2008 za 3 posty postawie driny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2008 aleduzo do obszukania nie masz ino dwa topiki :D czasem jeszcze wskocze gdzie indziej ale na krotko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 6, 2008 Na razie nadal Nottingham, zobaczymy gdzie mojego rzucą później bo to wszystko uzależnione jest od jego pracy. Nottingham mi sie podoba, ma swój charakterek i jest takie zielone :), nie wiem jak inne miasta bo byłam tylko przejazdem. Puki dzieci nie mamy to możemy sie przemiszczac tam gdzie lepiej płaca, później jest możliwośc pozostania w jednym wybranym mieście - tyle dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 6, 2008 Co tak skaczecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 Annna ja Cie i tak podziwiam:D Eternity a gdzie polejesz driny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 6, 2008 zamiast siaśc na pupie i dyskutowac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2008 no wlasnie ,jak sie nie ma dzieci to zawsze latwiej o zmiany powazniejsze i czestsze nawet no i Ciebie tez chyba jeszcze jakas powazna kariera nie trzyma w miejscu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 6, 2008 Lej TU :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 6, 2008 Żadna kariera, praca z doskoku i szkoła która oge wszedzie robic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 Annnna hahah no ja siedze hihi a powinnam juz ruszyc te cztery litery:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2008 tu poleje i to juz ! za 14800! |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| |_| |_| |_||_| |_| |_| |_| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 6, 2008 Polewac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 Annna za stronke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2008 i do drinow ziola troche Annie za stronke i w ogoledo pojarania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 Eternity niech moc bedzie z wami:D pal za limicik:D [kwiat [ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 6, 2008 ale imprezka :D:D:D kurcze uciekam coś pożytecznego zrobic, np obiad :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2008 ahahahhaah zapomnialam przy drinach dopowiedziec ! niech moc bedzie z Wami ! :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 heheh Eternity moc zawsze jest z nami:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 jeszcze 6postow i dam swoja moc:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 nabijam hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2008 jak Anna uciekla to dawaj na szopena bo Pestka przyszla :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2008 tutaj tez postawie 5900:) I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Marzec 6, 2008 Podczytuje Was i na jednego wpadam II_I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2008 to tutaj tez wyskocze troche z ziola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2008 a jak widzisz my tez zagladamy wiec nie jest tak ze Cie zostawilysmy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach