hugolina 0 Napisano Maj 23, 2008 trzasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 23, 2008 tu tez poleI_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_Ije hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 23, 2008 to masz i tu ziola troche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 23, 2008 ja na odwrot - jak mam fote to wiem do kogo moge isc sie sciac ale koloru nie dam zadnej tu :P wole sobie sama robic (i robie) i jakos sie obejde bez balejazu do kolejnej wizyty w Pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 23, 2008 Lena dobranoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 23, 2008 doblanoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 24, 2008 dzien dobly :) milej soboty i reszty weekendu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 24, 2008 czas sie i tutaj przywitac hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 25, 2008 bry:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 25, 2008 podnosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 26, 2008 Pierwsza w Dzień Matki!!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 26, 2008 to ja druga:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 26, 2008 trzecia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 26, 2008 Eternity:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 26, 2008 oo hihi nikt stronki nie chcial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 26, 2008 hehehhe bo nie wiedzialam ze juz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 26, 2008 to masz za podkladke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 26, 2008 jeszcze sobie stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 26, 2008 dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 26, 2008 nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 26, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 26, 2008 pukom ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 26, 2008 zerkam haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 26, 2008 i sie zegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 27, 2008 :) Lena bedzie dobrze:) a tu dla malego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 27, 2008 a mnie brzuch boli:Oech trzeba bedzie sie przemeczyc pare dni:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 27, 2008 dzieki zapale z checia-fajnie ze Ciebie juz nie boli mnie zawsze boli choc teraz mniej niz przed urodzeniemdziecka-no coz taki life:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 27, 2008 Dzieńdoberek ja umieram jak mam @ podobno po ciąży jest lepiej - licze na to, jeszcze wczoraj liczyłam i wypada mi pierwszy dzien na podróż samochodem do Pl w lipcu :( weekend minął szybko - za szybko. Dzisiaj szaro buro wietrznie zimno pada - brrrrrr. Oby sie faktycznie rozpogodziło bo jak tak dale pójdzie to klpos :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 27, 2008 Annna:D mam nadzieje ze i do Ciebie slonko dojdzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 27, 2008 ja tez hugolinko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach