eternity1302 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 bry :) Ania Hugolina Izunia Smiley kazdej z osobna zeby nie bylo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 Hugo za ziolko i na pewno zdalas!!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 Annna machalam wszystkim jak sie witalam:)ale masz:) no to teraz IzuniaSmileyEternity:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 hehe czy zdalam to sie okaze;) we wtorek jade po wyniki i idziemy cala klasa cos zjesc i sie napic:) wiec bede opijala-albo jak obleje albo jak zdam:Dheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 w kazdym wypadku trzeba sie napic ;) albo z radosci albo zeby smutki utopic :P ale nie pitol , na pewno zdalas !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 Hugo napewno bedzie max punktów ja tak dzisiaj egzekwuje swoje potrzeby fochmi bo już czuje PMS :/ - przepraszam :( ;( żle mi, żle mi , źle mi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 Ania nie przepraszaj facet nie zrozumie ale my , kobietki ?! zajaraj sobie na ten PMS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 masz czajniku :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 Witam się i macham wszystkim!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 Smiley zioło za stronkę łap! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 i trochę drinów tu tez postawię za limit ;):D \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 Annnna bys wiedziala ze Cie rozumiem:) Smiley za stronke Izunia za limit:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jobseekers allowance Napisano Czerwiec 5, 2008 dzięki kochane jestescie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jobseekers allowance Napisano Czerwiec 5, 2008 ....pomyliłam wątki, ale dla Was mimo pomyłki..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 a dzieki wielkie:)dla Ciebie tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 ale mi kafe muli:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miss Prowokacja 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 hej pomyslalam ze wpadne sie przywitac po mojej dosyc dlugiej nieobecnosci [wstydzi sie] na przywitanie czestuje kawka |_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|>|_|> i dorzucam bukiet piwonii ktore dzisiaj zakupilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 ale ze mnie ....................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 ale wtopa :( te kwiatki i kawa to oczywiscie ode mnie. az wstyd sie przyznac ale tak dawno mnie tutaj nie bylo ze az zapomnialam hasla :( i musialam nowego nicka.... i wogole....... to przez moja stresujaca prace..... sorki.................. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 the best:D wpadaj czesto ja stawiam za limicik:) I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 Dzieńdoberek macham do coraz szerszego grona :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 zalimiciki, nowe stronki i dobre słowo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 Annnna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 stukam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 witam i zmykam do pracy u mnie bez deszczu ale i bez rewelacji :( mam nadzieje ze weekend bedzie lepszy bo jade nad morze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 ***Lenka*** jak mi brakuje słoneczka !!!! ale dzisiaj zapowiada sie nawet znosnie, choc w prognozach opady oczywiscie. Uciekam z kolezanką na zakupy paaaaaaaaaa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 hej :) heheheh a ja sobie mysle ze nam tu ludu przybywa a to The best sie machnela :D sie nie przejmuj ;) Izunia za limit i tak ogolnie wszystkim na wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 oj ! sie chyba Hugo nie pogniewa moglam od razu ale przeoczylam (jestem w polowie kawy) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 Lena moge zabrac te Twoje 34 !!!! u mnie jakies marne 20 albo i mniej w domu na dworze dzis tylko 12 bylo o tej porze co wczoraj juz 17 i chyba nie bedzie cieplej dzis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach