eternity1302 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 Ania to jeszcze dodaję trzymanie kciuków za register office Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 P I Ę K N Y L I M I C I K :d [kwiat] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 Smiley masz za wpisa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 :) za wpis Annnna ja tez trzymamkciuki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 podnosze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 dzieńdoberek:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 Annna:) Smiley hehe uwazaj by Cie na granicy nie cofneli;)heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 macham!i za zioło dziękuję!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 i jeszcze nabiję sobie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 11, 2008 niemachanym :) Smiley nie zapomnij o czymś co zapiszczy na bramce ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 smiley dzięki kochana ale u mnie jak wszystko to i to również jest bardziej skomplikowane :D Mam te dwie kwoty na wyciągu z banku (co byście nie pisały że po polsku nie pisze!! :D ) i wpisalam je w konto paypaly jak prosili, pierwsza w XX drugą w YY ale niestety nie wchodziły i amen próbowałam odwrotnie tzn najpierw druga potem pierwsza i tak do 3 razy sztuka i blok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 ... więc pisze do nich notkę że dostałam kwoty na wyciagu, próbuję je wpisac według instrukcji ale nie wchodzą i prosze o zwertyfikowanie konta (podałam im kwoty)... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 I do godziny dostała odpowiedź że tak, wszystko cacy ale oni juz pobrali kolejny depozyt w celu weryfikacji konta i prosza o te nowe kwoty, jak tylko będę je miałą to mam do nich przedzwonić. Ech no przeciez nie mogło by byc gładko i sprawnie bo by za lekko w życiu było prawda ?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 :) Annnna wspolczuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 wszystkim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 Ania zazwyczaj tak jest,że trudno się dogadać z instytucją :O a ile się człowiek melodyjek nasłucha,jak chce się o coś spytać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 :) Anna udało się w końcu? trzymam kciuki żeby tak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 a o paypalu na razie mam takie pojęcie że wiem jak zapłacić za aukcję na ebay\'u ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 stronka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 niooooooooo to jeszcze ten jeden jakby pomarańczę kasowali ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 to ja będę pierwsza,która ci zioło stronkowe wręczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 a dziękuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 i jeszcze nabiję,bo stracę status nabijaczki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 no coś się ostatnio obcyndalamy z lekka z tym nabijaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 to jeszcze stuknę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 i puknę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 puknę!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 i trzasnę jeszcze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 i idę kończyć to co zaczęłam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 hahahaha...w tej samej minucie pukałyśmy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach