Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 maska przeciw gazowa i ,,naprzód,, :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 zmiana pieliszki, on jeszcze pampersiak ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 odświeżam obraz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 O Lenka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 akcja zakończona sukcesem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 i zapomniałam co chciałam napisać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 no niemożliwe że znów sama jestem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 rozsiadłam się niczym kura na grzędzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 Lenka - pracujesz zawodowo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 nastrajam się do sprzątania w wc... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 ale przecież ja cały dzien siedzę przed kompem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 no to mam Was w ulubionych :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 macie przes....ne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 bo ja strasznie upierdliwa jestem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 ... i jęczy klawisz :P... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 i smencior :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 i potrafię być pyskata :) chociaż pracuję nad tym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 złośliwa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 słowem jędzo złośnica w jednym ciele :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 a takto to spoko, uosobienie spokoju i harmonii ze światem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 aniołek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 mo i może troszku rozchwiana emocjonalnie :D ale co tam... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 no Lenka jestem pod wrażeniem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 to trzaskanie stronek idzie Ci reweacyjnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 no pięknie, minełyśmy magiczne ...700 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 to i za wyższy poziom cyferkowy łap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 zadumałam się nad Twoją stopką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 i oczywiście kłębią mi się w głowie filozoficzne rozważania tego tekstu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 no to idę ścielić łóżka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach