Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 zawsze mnie rozczula jak synuś podaje mi swój plastikowy kubeczek aby robić mu pić :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 że taki jeszcze malutki :) Przecież wiem, że malutki, ale jakoś tak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 wreszcie sie rozpaliło, ciepłe kaloryfery :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 a gdzie Wy jesteśćie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 znów na bezludnej wyspie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 cisza w eterze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 przeraźliwy wrzask mego dzieciątka zakłócił tę miłą ciszę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 kiedyś na zawał padnę, zrywając się tak energicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 słyszę wrzask dziecka nie widzę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 gdzie on znów wlazł? gdzie i co sobie przyciął? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 a to samochodzik utknął :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 chlapu chlap... coś innego będzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 kurcze nie mam pomysłu na szybki obiad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 no to teraz mnie powaliłyście na łopatki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 rozumiem, że to ja się tutaj lenię :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 O Hugo, zobacz tutaj, skończyłam na 11:36 a zajrzałam po przerwie niby minutę później bo mamy 37 ;) tylko, że 14:37... widzisz? Slowo daję, powinnam w totka zacząć grać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 albo teraz 14:41 :) Dlaczego nie 40? czy 39? przecież ja na to nie poluję... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ależ zajęte jesteście Napisano Październik 3, 2008 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tralalalalalaaaaaa Napisano Październik 3, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 pisałam,że doopę ruszyć muszę i ruszyłam......po sklepach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 tak długo stronka na mnie czekała :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 3, 2008 Izunia za stronke mialy nie napitolic !!! ide czytac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 3, 2008 u za poprzenie stronki Widze ze Emmi troszku imie zmienila:)hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 hugolina dzięki toż nazwa topiku mówi,że nabijać trzeba ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 3, 2008 pisalyscie o jedzeniu-ja lubie slodkie:Dkwasne i pikantne hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 3, 2008 Izunia co nabylas na zakupach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 podoba ci nowe wcieleni Emmi? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 aż jedną bluzkę dla siebie i tzw chemię domową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 aaaa....no i \"kocicę\" ;) tylko w innym kolorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach