annnnnnna 0 Napisano Październik 8, 2008 Hejka, hejka wybaczcie że tak żadko sie odzywam ale ten ślub i wogóle... a dziś od rana dobre wieści, a oto one :D :D :D :D :D http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/69f3c299fc94542d.html Ja nie pije ale stawiam } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } [_ } } } } } } } } } } } } } } } } } } } Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 Lena AnnnaGRATULYJE ciesze sie razem z Tobawiem jak bardzo chcialas:) teraz dobrze sie odzywiaj i dbaj o siebiebo jest juz Wam dwoje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 Emmi a ja niemam slonka:( oj chyba tez trzeba kawe wypic-sorry za literowki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 prasowanie juz odstawilam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 Annna pisz bylas juz u lekarza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2008 komu tam za stronkę ? ;) Ania GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ależ się cieszę razem z Wami !!!!! :D i masz wybaczone przecież że Cię tu mało - masz ważne sprawy na głowie teraz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 Eternity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 Smiley Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Październik 8, 2008 nie byłam jeszcze bo dziś robiłam testy, na razie sie ciesze do lekarza musze sie wybrac dziś lub jutro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 Annna rocznice masz?a ktora?co sie nie chwalisz ?? najlepszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 Annna to daj znac po wizycie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 stukne;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 uuups:Pto gafe walnelam[wstydzi sie] wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 nie czajona !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 dzieki-podziele sie za ta podkladke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 Lena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 Smiley dzieki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Październik 8, 2008 świeza świeza, ja sie dalej trzese ze szczęscia :D dziekuje kochane za gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2008 Hugo Ania a przyszły tatuś już wie ? bo pewnie w pracy jest ? już powiedziałaś czy czekasz na przyjście ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 8, 2008 Lena masz i tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 Anna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 kukam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Październik 8, 2008 Wie:) pewnie że wie, pierwszy sie dowiedział, zresztą rozmawialiśmy przez telefon jak czakaliśmy na wynik testu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 pewnie skakal z radosci:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 pukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 bije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 trzaskam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 8, 2008 a ja jeszcze stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 8, 2008 macham wszystkim:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach