hugolina 0 Napisano Październik 22, 2008 tak polka:) wcinam chleb z pestkami dyni hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 22, 2008 zjem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 22, 2008 to za wpis:) ja tu mam tylko 1 polke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 22, 2008 oo juz nowa stronka lap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 22, 2008 no czasem rodacy gorsi od \"tutejszych\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 22, 2008 trzasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 Hejka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 dzięki za pamieć :) to miło, jak ktoś zwraca uwagę na czyjąś nieobecność ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 dla wtajemniczonych zielarek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 Przepadłam, bo akurat w wir porządków się wdałam i jakoś tak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 no i głównym winowajcą jest kablówka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 nie jestem za tv, bo filmy mnie nużą, dwa jestem pacyfistką a w nich ciągle się tłuką :O Ale jest pare programów o wystroju wnętrz, czy w stylu ,,zrób to sam,, i ciągle to oglądam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 Lenka :D no i mam program DOMO gdzie od rana do nocy lecą różne fajne programy wspomnianego typu, więc... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 no zdaje się , że tak... właśnie od wczoraj zastanawiam się czy posuwam się do przodu z tymi porządkami czy ciągle sprzątam to samo :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 ale wygrzebałam sobie obrazki z czeluści piwnicy i wreszcie je zwiesiłam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 a to podmalowywyję zabrudzone ściany :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 na szczęście powtarzają programy :D tych nie oglądam, no chyba, że mnie coś akurat zaciekawi to na zasadzie powtórki co by lepiej sobie utrwalić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 no i jeszcze w tym wszystkim normalne obowiązki i wkurzajacy bączek :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 No mnie jakoś mało do śmiechy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 to może złapię jakąś cyferkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 23131 o! będzie bardzo ładna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 Wiedziałam!!! :D:D:D:D:D:D tak nagle zacichło na topiku :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 no rzeczywiście opuściłam się trochę w tym temacie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 to może jeszcze stuknę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 widzę, że sama jestem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 niesamowicie odpręzajacy jest ten topik :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 no to moze jeszcze raz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 no nie, 9 nie może zostać na końcu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 o! juz lepiej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 taki błogi spokój... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach