hugolina 0 Napisano Listopad 23, 2008 Eternity jak mala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 23, 2008 Hugolina ,dziękuję :) w sumie dziś już nawet bardzo dobrze kaszel jeszcze męczy , zwłaszcza jak się zaczną kobitki moje chichrać ale od wczoraj gorączka już się nie pojawiła (przed pójściem spać wczoraj lekko tylko podskoczyła więc na wszelki W żeby mogła spokojnie spać dałam jeszcze nurofenu i jakoś przędzie :) ) ale do szkoły raczej jeszcze jej nie puszczę - jakieś 2 dni jeszcze ją potrzymam w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 23, 2008 to chyba najgorsze juz macie za soba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 23, 2008 Pestka juz odp na @ ja tez poslalam hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 23, 2008 mam nadzieję że najgorsze już za :) lecę na @ zobaczyć drugiego bałwana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 23, 2008 i jeszcze dobranoc tylko powiem spadam na filma jeszcze przed snem kolorowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 23, 2008 ja juz po filmie i tez spadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 24, 2008 Martoszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 24, 2008 jenyyy a ja smarkam jak najeta, nie wiem co jest,moze za suche powietrze w chacie czy jak, bo przeziebiona nie jestem :p wczoraj nam snieg i wiater zamajstrowali z satelita ;-) i bylismy zmuszeniu do ogladania dvd heehe, wiec moge Wam polecic dwa filmy akcji ale fajne ,mi sie podobaly \"Contactor\" \"Taken\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 24, 2008 :) Martoszka Ciastek a grzejesz w nocy w sypialni?moze masz za suche powietrze? ja tez smarkam i gardlo mnie boli:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 24, 2008 juz katar przeszedl hehehe, w pokoju gdzie spimy nie grzeje bo i tak cieplo jest polaczony z kuchnia jest wiec... fajne to to luknijcie :p http://cgi.befr.ebay.be/PULL-TUNIQUE-PAPILLON-MOHAIR-NOIR-36-38-40-42_W0QQitemZ350129180843QQihZ022QQcategoryZ11533QQtcZphotoQQcmdZViewItem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 24, 2008 dzwonilam do ROPSu w Bialymstoku, moj druczek juz wypelniony i jutro bedzie wyslany do Brukseli ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 24, 2008 a tu jaka git torebka http://cgi.befr.ebay.be/SAC-BESACE-CABAS-ASPECT-CUIR-CAMEL_W0QQitemZ350130102130QQihZ022QQcategoryZ93418QQtcZphotoQQcmdZViewItem chyba starego zgwalce zeby mi na gwiazdke fundnal :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 24, 2008 Ciastek bluzka super torebka tyz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 24, 2008 takie cos podobne wialam w H&M za 15 euro tylko ze szare hehehe o sweterek mi chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 24, 2008 no zobacze, moze w piatek jak R skonczy prace to podskocze do Zary i H&M bo to kawalek ode mnie, no musze czegos poszukac na ta impre nie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 24, 2008 facet ma napad smiechu heheehe http://www.wrzuta.pl/film/kyQ5h7xBrN/smiech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 24, 2008 Ciastek a to juz widzialam-koles gral w serialu Het eiland:D tam to dopiero ma smiech hehehee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 24, 2008 :) i znów poniedziałek :o Ciastek fajna ta tunika! :) torebka też - mi by pasiła ta z najniższego zdjęcia ,jest trochę ciemniejsza od tych wyżej :) słoneczko dziś mi trochę świeci i trzeba się pocieszyć bo jeśli się sprawdzi prognoza to od jutra ma lać ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 24, 2008 Eternity:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 24, 2008 :) mi tez sie podoba i jakby to co ja juz teraz zycze udanych zakupow Ciastek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 24, 2008 Euforka ale u mnie sie ciemnica za oknem zrobila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 24, 2008 nie no znow sypie u mnie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 24, 2008 u mnie nie, jeszcze ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 24, 2008 heheh jeszcze nosz zasypie mnie na calego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 24, 2008 Ciastek masz super stopke !!!!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 24, 2008 no co racja to racja heheheheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 24, 2008 wszystkim:) zaległości przeczytane :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 24, 2008 za wszystkie stronki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 24, 2008 Izunia:) jak przezylas z 3 Talibami:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach