Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 ja zaraz do roboty, jeszcze chce zaleciec do sklepu z zabawkami, dla malej warcaby zakupie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 19, 2008 samej to sie nei chce cudze lepiej smakuja :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 hehehe no jo, prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 pamietasz, ze masz szczypior i kukurydze pakupac do tych jajkof ?;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 19, 2008 ja mysle ze bez kukurydzy .. nie kazdy lubi ... dzieci tymbardziej ... ty mi we wtorek albo pon .. przypomnij nie dzis hahahhaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 moja wpiernicza kukurydze prosto z puszki hehee, no ale jak tam chceta :p dostalam przesylke od naszej euforki, sfoce jak wroce z raboty :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 19, 2008 no moja nie mubi .. marek tez nie przepada.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Lubi hehehheh .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2008 wszystkim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2008 ja kończę pić kawę i jadę na spotkanie z siostrą Euforki :) będzie w Poznaniu załatwiać jedną sprawę i zgodziła się przy okazji przywieźć kolczyki dla chrześnicy mojego od Euforki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2008 a potem po choinkę jadę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Izunia:) Ciastek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 wrocilam ze szkoly i czekam na kumpele-razem bedziemy na ziemniaki polowac hahahaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 ja do tej pory jeszcze tej choinki nie ubralam-chyba jutro ubiore hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Eternity uśmiejesz się :D ciągle nie mam tej choinki z makaronu zrobionej!!!!! kazałam chłopu kupić super glue....to mi kupił jakiś cyjanowy,który świetnie klei gumę do gumy,gumę do metalu,metal do metalu i niektóre plastiki :D:D ni chu chu nie przykleja makaronu do kartonu!! więc ten stożek obkleiłam taśmą.....efekt ten sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 ja kukurydze uwielbiam-najlepsza taka z kolby:D kiedys za mlodu to sie takie na ognisku smazylo-czasem wychodzil prawie popcorn hahah bo za bardzo przysmazylam i mi ziarenka strzelaly:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2008 dzisiaj rano w kiosku zakupił klej nowy- chciałam wypróbować i.....................................odpadła i zgubiła mi się ta \"czapeczka\" z dozownikiem!!!!!! chyba nie pisana jest mi ta choinka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Izunia robilas choinke makaronowa?ja chce fotke hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 aha czyli jednak nie zrobilas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2008 ooo Hugolina dopiero teraz cię zobaczyłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 niby slonko mam ale pizga na dworze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Izunia hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 ok stawiam za moje 16 000:D I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2008 jak kolezance powiedziałam,że chcę robic choinke makaronową to ta była przekonana,że ja będę ten makaron na choince wieszać!!!!!!:D i jeszcze do mnie mówi,ale to chyba surowy bedziesz wieszać?:) więc w razie W to będę mieć taką opcję choinki makaronowej w zanadrzu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 19, 2008 pędzę się ubierać,do potem!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 hehe juz widze choinke obwieszona makaronem:D ja tez zmykam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 19, 2008 dzien dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Hugo Ciastek za stronke i tu pozostale stronkowe i limitowe komu sie nalezy :) Pestka nie wiem o co chodzi ale sciskam mocno lapki trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 19, 2008 wczoraj sie nie rozchorowalam :/ posmucili 4h i do domu ale i tak bylam pozno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 19, 2008 glupie szkolenia ktore w ogole do niczego sie nie przydaja bo wszystko mozna sobie przeczytac w procedurze.. nie bede juz gadac o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach