hugolina 0 Napisano Grudzień 21, 2008 cos pierwsze nie wyszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 21, 2008 Hugo szerokiej drogi i wracaj szybko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 21, 2008 ja poprasowalam, sprzatnelam lazienke, a mala swoje krolestwo, ale odkurze i zmyje podlogi pewnie we wtorek coby 2x nie latac ze szmata :p, kuzwa bigos mi sie do lodowy nie miesci-miejsca brak :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 21, 2008 Ciastek to wyslij troche do mnie hehehe ja chetnie zjem:D juz prawie spakowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 21, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 21, 2008 hoineczki ubrane i juz sie swiecą jak zrrobie fote to posle :) a gdzie sie wszystkie zmyly?przygotowania? hugo i ja zycze szerogiej,bezpiecznej i syzbkiej podrozy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 21, 2008 Martoszka dzieki Wam kochane napewno odezwe sie pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 21, 2008 nooo jak bedziesz miala okazje to odezwij sie :) choinka poslana :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 21, 2008 Martoszka widzialam, moja mala od razu zwrocila uwage na ta mala choineczke chyba u dzieciakow w pokoju,bardzo jej sie spodobala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 21, 2008 ciastek zerknie na poczteeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 21, 2008 a no zerka i zerka i ni mo nic :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 21, 2008 zerkaj w głąb ciatek hhi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Grudzień 21, 2008 heja a ja sprzątam chatę i końca nie widze dobrze że małolatów w domu nie ma to do świąt resztki porządków zostanie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Grudzień 21, 2008 och, jaki styl:P polonista mojej corki by sie pochlastal:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 21, 2008 spoko...pudelko :) ja jutro rano wstaje ,malego do przedszkola :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 21, 2008 :) lepiej późno niż później ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 21, 2008 Ciastek przejrzała na oczy ? maila widziała ? ;):D Pudełko a kij z polonistą - nie ważne jak ważne że wiadomo o co kaman i porządek będzie :D noooo Hugo -daj znać żeś dotarła ! Ciastek kto Ci kazał tyle żarcia robić ? :P albo lodówkę większą kup ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 22, 2008 siema kobity ja wczoraj umieralam z bolu, żołądek mi skrecalo jelita chyba tez, nie wiem co to bylo ale do tego doszly jajniki bo @ przyszla i w ogole to nie moglam sie nawet wyprostowac :(:(:( a dzis musze isc do pracy ale juz mi jakby lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 22, 2008 Martoszka Pudelko milo Cie widziec :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 22, 2008 ojoojojojj euforkaaaaa ale mialasss dzien wczoraj ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 22, 2008 wrocilam niedawno z zakupow...wiecie spozywka na wigilie i swieta blaszka bagaznika zabraklo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 22, 2008 :) właśnie zauważyłam że wczoraj zapomniałam o zielsku dla Martoszki już się poprawiam Euforka przeciwbólowe ja niedługo też dostanę ,mniej więcej między świętami a sylwestrem więc jakoś chyba przeżyję na zakupach też byliśmy ale jeszcze nie wszystko bo się mojemu mężowi przypomniało że przegląd trzeba zrobić !! a czas minął 20stego , dobrze że mieli na dziś miejsce w warsztacie i na godzinę taką że mógł sam pojechać zanim do pracy ładnie - kupię mu na gwiazdkę lecytynkę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 22, 2008 wiecie jak u mnie ciepło dziś 11 stopni jest , słoneczko od czasu do czasu błyśnie wiosna normalnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 22, 2008 i koniec tego dobrego ! kawę dopiłam , trzeba ruszyć dupę do roboty do potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 22, 2008 i ja zrobilam zakuopy jeszcze jako takie .... no ja wlasnie dzis dostalam @ bladz no namoczylam grzybki i bede zis kapuhe gotowac... a moj kochany chlop umowil mnie jutro do dentysty no bladzzzzz ... jeszcze tego mi brakowalo buuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 22, 2008 uuuuuu Pestka , nie zazdroszczę tej wizyty u dentysty masz pójdziesz na haju ;) ja mam wizytę kontrolną w styczniu - muszę właśnie poszukać papierka albo zadzwonić na początku stycznia na którego dokładnie w razie W gdyby nie wysłali przypomnienia ufffffff samochód przeszedł przegląd - i dobrze ! dodatkowo kasę wydać na jakąś naprawę tuż przed świętami to nie za bardzo , oj nie bardzo :p moi powiedzieli że nie chcą kapuchy na święta ,bigosu też nie chcieli to nie będę dla samej siebie gotować może i lepiej - nie będę walczyć później z zapachem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 22, 2008 eejj no co wszyscy gotujaa????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 22, 2008 u mnie tez cieplo nooo chyba gotują ja jeszcze jutro rybe kupie i sledziki i wsio zrobilam 2 ppotrawy na wigilie i wynioslam do garazu...tam zimniej iz w lodowce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 22, 2008 :D Jestem w polszy ludzie inna klawiatura i pisze pol godziny hihi w nocy nic nie spalam pewnie wieczorem padne jak kawka zdrowotne na bole i dolegliwosci:) Euforka wyslalam dzis pieniadze-daj znac ze masz-jeszcze raz dziekisliczne sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach