Izunia 30 0 Napisano Styczeń 23, 2009 przed chwilą w gazecie \"Przyjaciel pise\" przeczytałam zagadkę: stoi samotnie na psim placyku i smutno nawołuje - kto to jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 23, 2009 wooooww jakie dziela hihihi masz Izunia .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D .... :D eternity ale za to od ciebie przyszla szybko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 23, 2009 Pestka dzięki dla ciebie \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 23, 2009 ktoś zna odpowiedź na ta zagadkę? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 23, 2009 drzewo?? hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 23, 2009 tak cy nie???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 23, 2009 odpowiedź to...................właściciel afgana :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 23, 2009 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 23, 2009 poważnie!! z gazety wyczytałam :D bo masa ludzi uważa,że afgany się nie słuchaja i nie należy w takim razie ich w ogóle ze smyczy spuszczać.....stąd takie dowcipy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 23, 2009 no ja bym sie nei domyslila no .. heh bo nie mam psa i dlatego hihi ....ty juz obcykana w tych dowcipach :P u mnie w tv leci pasek ze z powodu zaloby tych dzieci zabitych odwolano komedie w tv .. a moj czeka na straszny film-parodie a tu chuj.. he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 23, 2009 hhhaahahahah cipe zagwiazdkowali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 23, 2009 wcale się nie dziwię,że żałobę ogłosili........wyobrażasz sobie,że oddałaś dziecko do żłobka,po pracy przychodzisz je odebrać i słyszysz,że jakiś debil ci dziecko zabił!! straszne :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 23, 2009 z tym gwiazdkowaniem to przesadzają....nawet w niewinnych słowach jak ci się literki złożą np . z a k o c h u j e to też ci zagwiazkują,a przecież słowo ładne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 23, 2009 ta ale druga cipe zostawili no ja sie nei dziwie , wcale , zaloba powinna byc w calej Belgii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 23, 2009 Dendermonde jest po samym srodku miedzy Gent Bruksela a Antwerpia .. ode mnie troche jeeeeeest kilometrow . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 23, 2009 idę losty oglądać,pa!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 23, 2009 Pestka nio ode mnie szybko bo kartka hehehe zagadka niezła :D też bym nie wpadła to tak jak z tą \"dlaczego właściciele alfa romeo nie pozdrawiają się popołudniu na trasie jak się mijają - bo już się rano widzieli w warsztacie \" myślałam że się nudzić będę a tu CSI leci :) i \"graty\" do robienia kartki sobie przyniosłam też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 24, 2009 siema alez mialam zwariowany dzien! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 24, 2009 no to ja Wam wrecze ziolo nietypowo, dzielcie sie :D [][] [][] [][] [][] [][] [][] [][] [][] [][] [][] [][] [][] [][] [][] [][] [][] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 24, 2009 plery mnie napierdzielaja, ze szok wlasnie skonczylam robic zamowienie dla K na moje swieczniki jutro ma mi pociac drewienko :D btw wyszlo tylko 45 sztuk :D jak to jutro rano zobaczy to sie przezegna :P:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 24, 2009 a ja dzis w auchanie kupilam sobie 5 pakietow (po 10 plyt) dvd za 3 zlocisze :D to nic, ze maja naklejone etykiety z disneya cos w tym stylu http://www.arcomp.com.pl/images/katalog/DVD-R_DISNEY_Kubus_C10.JPG :D:D hehe choc teraz juz tak czesto nie nagrywam ale niech leza terminu waznosci nie maja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 24, 2009 promocja byla to trzeba bylo skorzystac ;) ide sie jeszcze wypluskac w wannie i spac bo jutro sie nie zwloke z lozka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 24, 2009 a odnosnie tego goscia-mordercy to straszne :( psychiczny :o i wez tu zostaw dziecko w zlobku :( okropnosc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 24, 2009 hej hej ja juz bylam na zakuoach spozywczych,wyruszylam wczesniej bo dzis u mnie od 10tej ksiądz chodzi ja jestem po srodku ulicy wuiec mam nadzieje ze zacznie od poczatku ide wyprasiwac obrus i poslac łóżka hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 24, 2009 co pestka wstala dopiero?:) ja juz wszystko przygotowalam,koperta tez lezy oby nie zapomniec mu jej dac hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 24, 2009 no dopiero ahhaha .. moglo byc jeszcze z godzinke ech ..... ale juz Dawidek chcial isc .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 24, 2009 :) Wreczam ziolo nietypowo do podzialu :) Zagadki dwie dobre- na zadna nie znalam odpowiedzi hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach