eternity1302 0 Napisano Luty 3, 2009 u mnie świeci słońce :) ale za to i temp lekko spadła i na dworze odczuwalna i tak niższa niż termometr pokazuje hehehe płaszczyk to ja mam jeszcze zimowy w szafie do sprzedania - może jeszcze go wystawię ,szybka aukcja ,się ktoś skusi bo przecież zima ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 3, 2009 Martoszka jak będziesz przymierzać to foć od razu ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 3, 2009 Eternity no wlasnie Martoszka fotki pstryknij :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 3, 2009 buuuu zimne narazie nie przymierzam hihi zaraz siora do mnie wpadnie ide rozpakowac spozywke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 Eternity pisalas o obcasie i mi sie przypomnialu ze swoje musze do szewca zawiezc,Martoszka gratuluje zakupow:)czekam tez na fotki:) ja buty ostatnio kupilam-ale teraz stwierdzilam ze przydalaby se do nich jakas fajna spodniczka a niemam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 3, 2009 dzięki :) Martoszka bliżej grzejnika połóż ;) jak jest taka pogoda za oknem i gdzieś wychodzę to szykuję sobie rzeczy do przebrania na grzejnik (albo po przyjściu jeszcze położę ) w domu lubię chodzić w luźnych miękkich spodniach (czasami zdarza mi się w dżinsach)i skarpety mam takie grubiutkie , mięciutkie i je sobie też ogrzewam :) jak fajnie założyć takie cieplutkie na zmarznięte stopy :) wiecie co - mi się chyba coś stało :o normalnie na zakupy mnie nie ciągnie :o jedyne na co miałabym ochotę (a raczej potrzebę ) to bolerko jakieś czarne do kiecki bo odkryte ramiona i tak w ogóle to ja nie wiem kiedy ja ją założę :P i golfik czarny albo oliwkowy albo oba takie z dzianinki bardziej dopasowane prędziej mnie ciągnie na wydawanie kasy na papiery i inne potrzebne akcesoria do wyżywania się artystycznego ;):D trzeba się zacząć leczyć :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 3, 2009 wszystkim:) normalnie grozi mi sen zimowy :O obudzić się nie mogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 3, 2009 Euforka czyli prawie się przygotowałaś,że mamą zostaniesz ;) w tej chwili jedyne skojarzenie do cytrynki to taka do herbatki :P:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 3, 2009 i też muszę kozaczki do szewca podrzucić.....od razu 2 pary trzeba będzie się pomęczyć w takich na bardzoooo wysokich obcasach.....ale tylko chwilkę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 3, 2009 też mi brak weny na zakupy.....a muszę coś na chrzciny kupić....jako prezent ,no i coś do ubrania,bo przecież nie wypada w tym samym co na święta byłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 3, 2009 ledwo przyszłam i zrzędzę :O idę tego rosoła dopilnować..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 3, 2009 na rozgrzewkę za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dostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 3, 2009 eternity lecz sie ahhaahahhahah ja tez sie nie moge Izunia obudis .. stary mnie rano za noge sciaga z wyra .. nie wiem co sie dzieje no ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 3, 2009 dzis 3 wiec ide na torrenty hihihihi szperac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 3, 2009 znaczy Losty już powinny być ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 3, 2009 ni ma jeszcze - jutro będą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 3, 2009 hahah Eternity skad ja to znam :D ja ostatnio kase wydaje na kleje, farby itp :D tyz sie leczyc musze... ;) Izunia za limicik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 brr nie wpuszcza mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 niewiem czy tylko u mnie tak muli czy u Was tez Izunia Wypilam 3 kawe i dalej chce mi sie spac:Omysle ze to wina tej pogody-zostalo nam czekac na wiosne Eternity,Euforka hihi poprostu macie teraz inne rzeczy na glowie-dlatego ciuchy zeszly na drugi plan ale kobieta bedzie zawsze kobieta:D wraz z wiosna wroci Wam ochota na zakupy ciuchowe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 3, 2009 Euforka,Hugolina dzięki za kwiatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 3, 2009 niemachanym Izunia limitowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 3, 2009 nie będę się leczyć :P:D a zamiast kupować będę przerabiać to co mam - też artystycznie hahaha a może to rzeczywiście ta zima i jak się cieplej zrobi , kożuchy zaczniemy zrzucać to się okaże że jeszcze \"to\" by mi się przydało ;) wiecie co ,na drogach wcale nie jest tak źle jak myślałam - te główne ładnie sypnięte i są czarne , tylko te boczne (jak nasze zadupie ;) ) białe i śliskie postarali się :) nauczyli się poprzednim razem ;) ale z tego co widziałam w wiadomościach to nawet w Londku sypnęło więcej niż u nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 3, 2009 spać też bym chętnie poszła - chyba tylko to słońce mnie trochę trzyma przy życiu , tak bardziej energetycznie nastraja co nie znaczy że dziś morze kawy się nie poleje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 oo widze ze sie juz odetkalo hihi No w landynie ladnie sypnelo hihi widzialam wczoraj w tv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 ja slonka niestety niemam:( szaro buro za oknem:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 i jeszcze dzis mam szkole:Pchyba tam zasne pod lawka hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 3, 2009 pod ławką to sobie postaw jakąś butlę z kawą i słomkę pociągnij taką dłuższą , będziesz popijać w trakcie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 3, 2009 i masz promyczków trochę :) podzielę się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 3, 2009 na pulpit wsadziłam sobie tapetkę z żółciutkim słonecznikiem - tak od razu jaśniej i raźniej się zrobiło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 Eternity dziekimoze dojda hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach