Izunia 30 0 Napisano Luty 3, 2009 Eternity dzięki za kwiatki a te twoje już posadzone w kolorowych doniczkach? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 3, 2009 posadzone teraz ciekawe kiedy wzejdą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 pfffffff nie wpuszcza mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 Eternity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 3, 2009 Eternity masz jeszcze takiego kwiata Hugolina jednak wpuściło ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 Izunia raz mnie nie wpuszcza a raz wpuszcza hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 3, 2009 dziękuję no mi też coś tu nie tak chodzi :o nowe zmiany wprowadzają czy ki walec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 3, 2009 http://www.bbc.co.uk/weather/5day.shtml?id=3662 uuuuuuu nieładnie :o jeszcze dziś może sypnąć ale już bliżej jak dalej do marca/kwietnia i jakiejś wiosny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 glowa mnie boli-chyba mnie cos bierze:Pbo kicham na potege:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 3, 2009 Hugolina a może kichasz na jakieś picie ;) JA CHCĘ WIOSNY!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 eternity u mnie taka sama pogoda-tylko mniej slonka i bez sniegu narazie hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 Izunia jakos nawet niemam ochoty na picie hihi wiosne tyz chce i to bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 3, 2009 lecznicze Hugo z tęsknoty za wiosną można się upić ;) albo zaraz każda z nas robi symboliczną kukiełkę i palimy marzanny ;):D może szybciej pójdzie sobie ta zima Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 Eternity hihi zeby to podzialalo to juz dzis bym je topila i palila:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 u nas od 22 lutego zaczyna sie karnawal:Pjakos nie cerpie tego heheh wszedzie te przyspiewki ala disco polo-wlocza sie po knajpach poprzebierani jak pajace i do tego zawsze sa z nimi dzieci:O wybieraja krolowa karnawalu-dziecko kolo 10 lat i chodza z nia w nocy po knajpach:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 jedyne co jest fajne to to-ze sa te parady i dzieci maja radoche bo rzucaja slodycze i chipsy dla nich hihi w zeszlym roku zarobilam pozradnie w glowe olbrzymim lizakiem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 ale ja pisze:P hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 3, 2009 ahahaha a ja pamietam, ze kiedys z kumpela zrobilsymy marzanne i ja spalilysmy bo nam zima za dluga byla :D pomoglo!! wiec moze pomysl dobry ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 3, 2009 hmmmm....to jakoś dziwnie z tym karnawałem u nas teraz jest karnawał i w lutym zaczyna się post przed Wielkanocą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 Euforka hihi mowisz czas marzanne robic hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 Izunia hihi wiem bo tu zawsze sie zaczyna karnawal jak w pl post jest hihi tu wszystko na opak jest;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 3, 2009 znaczy dziki kraj ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 3, 2009 biadolenia ciag dalszy ..... I JA CHCE WIOSNYYYYY ... wlecze sie ta zima jak kuwa mac nooooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 i po wystawah widac ze zaczal sie szal walentynkowy:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 Pestka hihi a biadol z nami heheh moze pomoze;) hehe dziki kraj:D heheh Pestka slyszala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 no ale widzialam na wlasne oczy w tv ze w anglii ludzie reklamowki na nogi pozakladali jak snieg byl:D hehehe czyli tez sa troszku inni;) hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 3, 2009 od walentynków to jkuż normalnie czerwono w kazdym sklepie i centrum handlowym mnie nie rusza - chyba za stara jestem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 3, 2009 no jo .. moja juz jeczy zeby jej sukienke kupic na kanawal .. bo beda sie przebierac hihi ... taaaa kraj nienormalny .. nawet dzien matki jest w innym dniu a dnia kobiet ni ma :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 3, 2009 mi dzień kobiet odpowiada - o jedną okazję więcej do świętowania i prezentu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 3, 2009 alez ja mam leniaaa... normalnie i siedzenie boli .. poszlabym spac ... echhhhhhhhhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach