Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 Emmi Eternity dobre :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Luty 5, 2009 dajcie spokój :P przecież to jest niemożliwością nadrobienia :D Ale macie parowanie na net :D, podziwiam! naprawdę podziwiam. Mnie się zdaje, że sporo spędzam przy kompie, ale przy Was, to mnie prawie w ogóle na nim nie ma :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Luty 5, 2009 Ooo? widzę, że nawet udało mi się zaistnieć trwale w histoii topiku :D eternity, gdzie nowe prace? Izunia, bardzo proszę jeszcze dzisiaj pogłaskac ode mnie jubilatkę pierzastą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 Emmi masz kawiata u nas to chyba od dnia zależy,bo jednego to tylko po kilka wpisów tylko jest,a znów innego 10 stronek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 jubilatkę? czyżby dziś były imieniny Agaty?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 Emmi no jednak to parowanie na net nie całkiem takie duże bo na niektóre rzeczy zabraknie czasu a ilość stronek jeszcze trzeba podzielić przez ilość piszących osób -całych dni jednak tu nie spędzamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 już luknęłam Emmi wszystkiego najlepszego w dniu imienin!!! żadnych trosk,dużo miłości,pieniędzy tyle abyś mogła swe wszystkie marzenia spełnić i dużo zdrowia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Luty 5, 2009 Tak Izunia ;) dzięki za zioła :) no i lecę dalej...czas na kolację... dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 Emmi smacznego!!!! właśnie sobie przypomniałam,że znam jeszcze jedną Agatę - piękna wyżlica mieszkajaca u mnie na parterze,koleżanka do zabaw dla mojej Izzy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 właśnie się trzasnęłam w czoło !!!!! jak widziałam w necie że Agaty dziś to nie mogłam sobie skojarzyć jaką to Agatę ja znam ! już się poprawiam ! Emmi życzę Ci tego wszystkiego czego sama byś sobie życzyła - najlepiej wiesz co Cię uszczęsliwi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 5, 2009 Emmi hej i wszystkiego naj naj ja juz po aerobiku...ale dzis dala nam w kosc...ciezko bylo po intensywnej rozgrzewce byly cwiczenia na nogi bo tamty razem na brzuch kurcze jeszzce do teraz nogi mi drżą a od nastepnych zajec cwiczymy z ciezarmaki 0-5kg....na poczatek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 Dla Agaty :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 Emmi wszystkiego najlepszego:) ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ oczywiscie jak do szkoly jechalam to ulewa byla:P tego lizusa w klasie zniesc nie moge:Omowilismy o swoich czasach szkolnych-on byl zawsze najlepszy w klasie,w pracy najlepszy nie zastapiony i martwi sie ze musi w okularach chodzic bo wtedy nie widac jego pieknej urody:O:P ok wygadalam sie poczytam co nastukalyscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 jestem na bierzaco Pestkadla meza i dla Ciebie hihi bys sie nie zarazila Martoszka nie masz zakwasow? Mindy 6kg schudla woow gratuluje-ej na solarke tez bym poszla ! Ciastek niewiem o czym marzy Twoja mala i do jakiej kwoty szukasz ale moze Wii? moja dostala na mikolaja i byla zadowolona a i ja chce sobie dokupic Fit i bede sie przed tv gimnastykowac hihi Eternity ja tyz chce zdjecie z balwanami ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 no i Was niema:( ide ogladac de slimste mensen-dzis final hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 5, 2009 ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff doczytalam Emmi Wszystkiego naj! Sto lat! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 5, 2009 no Iza niestety, okazuje sie, ze zgloszenie kradziezy portfela moze poczekac... bo przeciez nikt nie umarl.. a dzisiejszy dzien byl obfity w przestepczosc wiec byly inne wazniejsze sprawy dzwonilam na inny komisariat to mi powiedziala, ze pracownik co przyjmuje zloszenia zachorowal na grype i obowiazki jego przejal inny komisariat no i cytuje: niech pani zrozumie, to tez czlowiek, choruje jak kazdy inny .. rece i cycki opadaja Ja tez nigdy o takim czyms nie slyszalam, no ale sie przekonalam, ze cos takiego moze miec miejsce. Nie chcialam pyskowac bo by mnie jeszcze aresztowali za zniewage funkcjonariusza... :P a ja karana byc nie moge ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 5, 2009 oczywiscie swieczniki mnie pochlonely ale skonczylam na dzis, ide ze spajkiem, pozniej do wanny i do lozka nie moge sie doczekac soboty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 Euforka trzeba bylo jej powiedziec niech zrozumie ze Twoja mame okradli ! i za co ma teraz zyc? brrrr ale bym zayme zrobila ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 5, 2009 ponoc ma kolor zielony .. taka krzykliwa zielen - cokolwiek to znaczy dla faceta (tak mi powiedzial ten gosicu z salonu) zielen zoltawa? wyobrazam sobie moze jakas oliwke, albo taka mloda trawe :) oby nie ciemna zielen nie chcialam niebieskiego wymarzylam sobie taki brazik bbbbbbardzo jasno prawie kawa z mlekiem albo czarny no ale zielony tez moze byc oby wlasne bylo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 Euforka sa rozne odcienie zieleni-moze akurat Ci sie spodoba:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 5, 2009 Hugo a co to by dalo? a co ich to obchodzi, ze ktos stracil kase? ze dal sie okrasc? szkoda nerwow :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 wzielam lapka na kolana i kukam w tv i tu pisze hihi wszak kobieta ma podzielna uwage:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 5, 2009 mam nadzieje :) strasznie sie ciesze :) jak bedzie ciemna zielen to pewnie tez kupie noooo oby bylo z nim wszystko ok technicznie itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 Euforka a co Cie obchodzi ze ktos zachorowal? rozszarpalabym ich tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 5, 2009 ja mam radio wlaczone :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 a Twoj zna sie na samochodach? wez kogos kto moze sprawdzic czy wszystko dobrze funkcjonuje ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 5, 2009 to by cie za kratkami zamkneli :D a tak na serio to oni tam chyba maja jedna osobe co przyjmuje takie zgloszenia :o i jak np jest gdzies w terenie i przyjmuje zeznania to jak ktos do nich przyjdzie to musi czekac chyba tak to wygladalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 beznadzieja:O ot cala nasza sluzba bezpieczenstwa:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 5, 2009 no cos tam sie niby zna ;) ale auto bylo serwisowane w citroenie. Oni tam maja salon i serwis. No ale sprawdzimy go i tak. Badanie - przeglad kosztuje 150zl wiec sprawdza dokladnie w jakim jest stanie. Wlasciciel kupil u nich auto i teraz chce kupic u nich inny model a ten sprzedac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach