Martoszka 0 Napisano Luty 11, 2009 musialam jechac na troche do roboty jedne auto zrobione...te co ja zalatwilam :P jakąś rurke skrzywilam pod spodem przez ktorą plyn wlatywal od czegos do kierownicy...temu jak dktecalam to trzeszczalo...wymienili i ok zobaczymy jak drugie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 11, 2009 przy okazji wzielam malą i sciela wlosy :) boziuuu jaka szczesliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 11, 2009 hehehe Mindy,ja kiedys mialam tez przypadek kawalek ulicy gdzie szkola jest policja zamknela z obydwu stron, a akurat trza bylo po core isc,wiec se mysle kij ide,policjant mnie zaczepil a ja do niego ze ja do szkoly po dziecko musze,wyobrazcie se ze mialam eskorte nawet pod brame :pszedl ze mna,pytam co sie stalo a ten ze powiedziec nie moze,chyba kogos lapali podejrzewam a jutro u starego w robocie telewizja bedzie beda krecic jakis reportaz,w koncu DAF-ich garaz zostal najlepszym dealerem na 2009r :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 11, 2009 ide cos szamne i zaraz was poczytam...mam do nadrobienia 4 strony :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 11, 2009 Martoszka masz sałatę do obiadku czy kolacji w sam raz,smacznego!! fotę swej gwiazdce trzaśnij!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 11, 2009 Ciastek to twój małż w byle jakim miejscu nie pracuje....jeszcze go w telewizji będą pokazywać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 11, 2009 no a jak :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 11, 2009 to i ja idu,jak was ni ma czlowiek chce pogadac a tu ni chu chu zadnego czlekoksztaltnego nie uswiadczysz :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 11, 2009 nagadały o tym jedzeniu więc i ja po kanapkę pobiegłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2009 to może jaki troglodyta się napatoczy ;) ja tylko na chwilę bo życzenia mi się drukują :) stronkowa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 11, 2009 Eternity nie strasz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 11, 2009 ale napitolily...ale juz doczytalam dzieki za salate a kolacje juz raczej zjadlam:jogurt nat.z musli :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 11, 2009 to sałata będzie ci pasować do kanapek na śniadanie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 11, 2009 Boga w sercu nie macie! nie można tyle pisać bo ja nie mam cierpliwości do czytania!:P a ja na obiad mialam pierogi ruskie:P mąż kupił w markecie bo mi sie nie chciało nic gotować:P kiepska żona jestem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 11, 2009 Ciastek poproś hazbenda o autograf;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 11, 2009 Pudełko ale twój mąż kocha cię za to,że jesteś,a nie za to co mu ugotujesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 11, 2009 nooo na sniadanie salata do "kanapków" jak znalazł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 11, 2009 Izunia niechby inaczej gadał;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 11, 2009 jakby inaczej gadał to by \"koronków\" nie macał ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 11, 2009 dobrze godosz Izunia;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 11, 2009 wiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a gdzie je pestka Napisano Luty 11, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2009 Martoszka Ciastek to ja bede jutrow wiadomosciach lukachihi moze go dojrze Martoszka zrob zdjecie malej i wyslij:)Ty jogurcika a ja tluste frytki zjadlam hihi -niech sie wiosna zaczyna bo chce biegac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i gdzie je pestka hugolina Napisano Luty 11, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2009 ale napisalam- hihi spacja mi nawala:P Pomarancza a co ksiazke piszesz? jest tam gdzie jej dobrze:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 11, 2009 ktoś się za Pestką zatęsknił ;) Pestka tylko z czarnymi nickami pisze!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to dziekuje. Napisano Luty 11, 2009 hugolina ile ty masz topikow chyba caly dzien po necie latasz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2009 gdzie latam i z kim to raczej nie towja sprawa:P nie wspomne ile ty masz nickow:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 11, 2009 no kazalam mu jutro podpytac gdzie i kiedy beda puszczac w tv :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 11, 2009 do orange a pestka to JE w domu, jak kazdy chyba,no chyba ze czasem na miescie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach