eternity1302 0 Napisano Luty 23, 2009 śpiąco Martoszka słyszałam właśnie o tym, znajoma mówiła że gdzieś przeczytała najlepiej nie klikać na linki od jakichś przypadkowych osób, nawet jeśli mówi że może to nasze zdjęcie (jak nie rozsyłamy po necie setkom osób to niby skąd je ma ? ) na gg swego czasu chyba też coś podobnego krążyło Izunia - no albo mama jest bardziej dziecinna od córek albo nie wiem co :D nie zabierają i nie wołają żeby im dać chociaż stemple jak stemple - gorzej z tuszami bo są wolniej schnące i jak znam moje \"paproły\" to wszystko byłoby umazane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 23, 2009 nooo nawet nie myslalam zeby klikac na jakies linki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 23, 2009 Ciastek ze sie podobaja :) Pudelko Martoszka to wirus, tez o tym czytalam Pudelko ojojojojoj wspolczuje, musialo bolec a ja dzis bylam u chirurga guz/opuchlizna schodzi :) i koloru fioletowego nie widac w piatek ide na sciagniecie tych plastrow szwowych :) musze sie przemeczyc do piatku oczywiscie do roboty ide.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 23, 2009 Martoszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 23, 2009 a mata poczytajta sobie http://www.joemonster.org/art/10943/5_sposobow_na_oszukanie_swojego_mozgu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 23, 2009 Martoszkaja dziwnych linkow nie otwieram Pudelko dla malza by mniej bolalo Caly dzien padalo u mnie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 23, 2009 Martoszka ja linki tez omijak z nieznanych zrodel mąż za zioło "okładowe" bardzo dziekuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 23, 2009 a to za mna ostatnio chodzi:D http://www.youtube.com/watch?v=YOjM3L2uKp0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 23, 2009 http://video.google.com/videosearch?q=youTube&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&ei=9lacSfmzJOKJjAew_4TBBQ&sa=X&oi=video_result_group&resnum=4&ct=title# hahah zobaczcie to ahhaha ... normalnie chyba nigdy nie wsiade za kierownice ahhaahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Luty 23, 2009 salaciary!, do tych w Pl: teraz sie kuzzzzzzzwa przyznac ktora wygrala w totka szostke co???????????????????? gadac mi tu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Luty 23, 2009 jak znam zycie to zadnej pipy nie ma! tylko ta farciara z rozwalonym baniakiem jest usprawiedliwiona ;) EUFORIA na lepetynke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 23, 2009 Jestem ale zaraz spadam ASPE ogladac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 23, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=CXNqKYJr_s8 hahahahahahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 23, 2009 heheh Pestka dobre:D a ja mam cos innego heheheh:D:P http://www.youtube.com/watch?v=8ttohZSYFcc&feature=related uciekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 23, 2009 hahaha Mindy rozwalilas mnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 23, 2009 hahahahahahahah Pestka zajebiste to bylo :D najbardziej mi sie podobalo parkowanie i tankowanie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 23, 2009 dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 24, 2009 Martoszka sobie wybierz co wolisz ;) brrrrrr na słowo szwy mi wszystkie włosy stają dęba dobrze że się goi :) Mindy wygrała pewnie ta co się nie odezwała ;) linki pootwieram jutro bo już nie będę teraz \"brzęczeć\" \"yes men\" - oglądać ! :D poleciał dziś na tapetę u nas i dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 24, 2009 u mnie zas ponuro buuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 24, 2009 to kto wygrał??? nie chce szampana postawić??;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 24, 2009 moj laptop "spadl" z wysokosci metr dwadziescia:O na szczescie dziala spadl - czyli zaplatalam sie w syfie w gabinecie meza i razem z kablem od drukarki wyszlam z pokoju, do kabla byl podlaczony laptop:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 24, 2009 wszystkim:) tak z rana sobie filmiki pooglądałam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 24, 2009 Pudełko to trzeba kupić drukarkę bezprzewodową:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 24, 2009 hahaha, ona jest bezprzewodowa:P ale sobie cos pobabrałam w ustawieniach:P i sie musze teraz podłączać:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 24, 2009 u mnie też co tylko możliwe to bezprzewodowe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 24, 2009 jeeesoo jak mi sie nic nie chceee . obiadu chyba dzis nie robie .. bo tez mi sie nie chce hihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 24, 2009 zawsze mozna pizze zamówić ......albo do chińczyka pojechać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 24, 2009 leee tam poradzi se .. ja kucharka nie jestem ..; nie bede sterczec przy garach jak nie mam ochoty .. bo i pewnie cos przypale hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 24, 2009 Babeczki :) Pestka z takim podejściem to na pewno coś przypalisz:P żartuję - ja lubię stać przy garach jak mnie coś najdzie raz na jakiś czas żeby poszamać tak \"inaczej\" a jak mnie nie najdzie to robię to co najszybciej bo nogi bolą :P ja też byłam bezprzewodowa i jak fajnie z tym było - a teraz siedzę uwiązana na kablu przy biurku :o jedyny plus to prawidłowa pozycja siedząca ;) wiosna u mnie ! może dziś taka bardziej wilgotna i bezsłoneczna ale zawsze :) nie padało mocno tylko pokropywało połaziłam po centrum sobie (byłam u dentysty więc po drodze ;) ) ludziska w trampkach i półbutkach już na całego ,nawet krótkie rękawki się trafiły (ale podejrzewam że to u zmotoryzowanych z własnym środkiem transportu) wyprzedaży trochę jeszcze bo zamykają sklepiki - ale nic nie kupiłam , znaczy się nic \"szmatkowego\" bo kasę którą miałam ze sobą wydałam w sklepie z arts and crafts :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach