Martoszka 0 Napisano Marzec 1, 2009 ej no gdzie wy jestescie? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 1, 2009 ok skoro was nima to i ja narazie spadam ide z corką cwiczyc lekcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 1, 2009 jo jestem :p my dzis w wojazach ;-) od 13h pojechali ze znajomymi az do Kraainem (w sumie niedaleko) oni mieli zarezerwowac restauracje polska na bierzmowanie, a my mielismy isc na spacer z mala wiec sie tak spikneli bo obok tej restauracji jest wielki plac zabaw ze stawem, popili se piwka :p ja goraca czekolade z bitaaaaaaaaaaaaa smietana (a coooo) mala polatala z mlodym ich, potem pojechalim do innych znajomych bo stary moj mial interes ale na krotko, no i wpadla mi druga \"cora\" na noc dzis hehehehe,bawia sie we dwie za zamknietymi drzwiami :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 1, 2009 a i jutro wielki dzien, przywioza mi kanape i szafe, musze sie przymilic do R zeby ja zlozyl echhh :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 1, 2009 ooo ciastek wiem jak to jest jak dostaje sie nowe meble a jeszcze fajniej jak juz stoją gotowe na swoim miejscu i sie na nie siada :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 1, 2009 ja za tydzien bede sie cieszyc moim prysznicem no dopuki zamondują i wstawia to bedzie z 1,5 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 1, 2009 :) Martoszkagratuluje zakupow:) prysznic z masazem -ja to bym przez godzine spod prysznica nie wyszla hihi Ciastek czyli u Ciebie jutro wielkie przemeblowanie:) Pestka zdjecia super-wygladacie jak nastolatki:)a jakie chudziutkie Jutro znow sie szkola zaczyna:P uciekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Marzec 1, 2009 no to po weekendzie ;). dzieki za komenty ;) pora wrocic do realnosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Marzec 1, 2009 martoszka, gratuluje zakupow ;) ciastek no to bedzie teraz u was szuflandia :p pozdr dla batmana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 1, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=quqJj7PtKXI&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 2, 2009 no wlasnie R dzwonil ze dostal smsa, z wiadomoscia ze transport bedzie o 15,40,trza szafe oprozniac,tylko jak tu batmana zmusic zeby zlozyl nowa ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 2, 2009 hahha no to Batman do akcjii niech sie bierze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 2, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 2, 2009 ciastek obiecaj mu cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 2, 2009 he taaaaaaaaaaaa dostanie baterie do latania jako batman :p jeszcze co, a co on tego dla siebie robic nie bedzie hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 2, 2009 wszystkim:) przechodzę na dietę....zważywszy,że byłam na chrzcinach,które miały poprawiny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 2, 2009 Pestka,Mindy laski z was!! rozumiem,ze dieta opiera się na białym winie :D też mam białe wino więc spróbuję czy na mnie też zadziała ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 2, 2009 Ciastek na pewno znasz sposób,aby Bathman złożył mebelki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 2, 2009 nie koniecznie Izunia hahaa .. ja nie lubie bialego :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 2, 2009 ja też preferuję czerwone!! no ale skoro do diety potrzebne białe to sie poświęcę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 2, 2009 Ja tam lubie biale wino:Dwrocilam z malego shoppingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 2, 2009 a ja mam juz dosc :p,bajzer do potegi n-tej kuffffa mac, szafa stara juz wyniesiona i podloga zmyta pod nia, ale kuzwa kupa szmat u malej na lozku masakraaaaaaaaaaaaaaaaa, nie wiem czy beda akurat w okolicach 16h mam nadzieje bo zanim uporzadkuje w szafie lo jenyyyyyyyyyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 2, 2009 aaaa zabyla hihi ... ZOmbi znalazla prace hahahaa . pracuje kuwa tam gdzie moj M haha i jej ... a poszla se na lakiernie ... buehhe jesoo jaka musi byc zdolowana zeby sie chuj wie czego lapac ahahahhah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 2, 2009 Ciastek zrob przeglad malej ciuchow-napewno z czegos wyrosla i juz bedzie wiecej miejsca w szafie:) Pestka hahaha to teraz Twoj M bedzie mial dodatkowa rozrywke w pracy;) Mam zadanie domowe:Popisac jak wyglada typowy slub w polsce-niewiem jak sie do tego zabrac hihi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 2, 2009 no on juz mowil ze jak tylko ja zobaczy albo uslyszy , to padnie .. bo ona jak rzy to wystawia zeby te swoja koniowate .... a smiech ma jak swinia kaszel hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 2, 2009 hehe to bedziesz miala zawsze najswiezsze informacje o niej:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 2, 2009 aaaaaaaaaaa i mialam dodac ze mam 10 stopniiiiiiiiiiiiiiii :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 2, 2009 ja mam 5 i pół stopnia ale mi i tak zimno hugo jak wesele wygląda... wódę się chleje, po mordzie bije, i śpiewa disco polo:D:P kurde, ja chcę na jakieś typowe wesele!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 2, 2009 osz... to typowy ślub miał być:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach