pestka-4 0 Napisano Marzec 6, 2009 http://www.kozaczek.pl/fotki_gwiazd.php?idfot=32453&u=paula+ignasiak tak sobie wyglada Paula ... ja ja znam , gdzeis ja juz widzilam . tylko nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 6, 2009 no kurwia mnie zarz strzeli . nie mozna tego tak raz a dobrze ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 6, 2009 znow postow nie widac wrrrrrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 6, 2009 jak dobrze ze dzis piatek uufffffffff :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 6, 2009 fuck wrrrrrrrrrrrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2009 :) Znow nie widze wpisow:P Odkrylam wreszcie trzemu mi te rury gadaly hihi Sa robotnicy na dworze i czyszcza rury-daja jakis plyn i pewnie jak to sie przepycha to takie dzwieki wydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2009 no i dupa widze wpisy do wczoraj wieczorem tylko Eternity wypelnilas kupon?trzymam kciuki zebys wygrala:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fia Napisano Marzec 6, 2009 Super strona! Można tanio kupić laptopa, komórkę albo inną elektronikę!! Zobaczcie- http://www.okazje-cenowe.pl/?uid=2709 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2009 doszlam do postow z 6 rano dzisiaj a swoich postow dalej nie widze ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2009 uuf jakos doczytalam Pestkapoki stronka Twoja hihi u mnie pada buu i szaro jest:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2009 Teraz mi pokazuje ze nasz topik ma 1 strone tylko:Oprzestaje to byc zabawne:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2009 Napisalam do moa-choc widzialam ze Eternity tez pisala-jakos nie widzialam odp:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2009 Moda mialo byc Pierdziele takie pisanie-jak nie widac co sie pisze i kiedy:P i to tylko dlatego ze ktos postanowil pozacierac za soba slady:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 6, 2009 a ja sie wzielam za prasowanie z tego nerwa noooooooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2009 Chyba ze wlasnie o to komus chodzilo-zebysmy przestaly pisac.. ide sobie i tak pisze sama do siebie-no chyba ze nie widze innych postow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2009 pfffffffffffffffffff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 6, 2009 tez napisalam w pytaniu do Moda,czysty cyrk normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2009 po godzinie widze ze ktos pisal ale nie moge przeczytac nooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2009 oo Ciastek jest:) no widzialam Twoj wpis-wiesz tego topiku nie mozna namskasowac-sa nasze wpisy i Eternity go zalozyla Ale ile mozna kasowac czyjes posty?nie mozna raz a porzadnie? kpiny jakies normalnie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2009 znalazlam odp na smietniku-do czasu az bedzie to potrzebne:O ide sobie -bo niemam nerwa tu siedziec i sie wsciekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 6, 2009 alez mam pikne slonkooo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 6, 2009 Pestka wyslij mi kawalek bo u mnie pada ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 6, 2009 hej haj helloł nie widze ostatniej strony:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 6, 2009 o nie:D ja prasować nie pójdę:D nie ma takiej rzeczy co by mnie do tego zmusiło:D;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 6, 2009 euforka co do tej piosenki:D to ona nawet z wyglądu podobna jest do gorniakowej dla mnie ma jakąś wadę wymowy;) i trochę mnie drażni:D:D:D a tak poza tym to pudelek albo inne show;) podejrzewa nawet spisek przeciwko gorniakowej i stad artytka do niej tak podobna pod kazdym wzgledem:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 6, 2009 jest tu kto??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 6, 2009 taaaaaaaa też widziałam tę odpowiedź :o do kiedy będzie potrzebne odpowiedź jak do bandy gówniarzy - nie można jakoś po ludzku ??? np że poczekajcie cierpliwie , przepraszamy za niedogodności , potrwa to jeszcze około jednego dnia albo coś w tym stylu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach