euforka 0 Napisano Marzec 16, 2009 brrrrrrrrrrr jak zimno dzis :) Izunia no pieknie jedzie w moje strony i nic nie powiedziala .. no ladnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 16, 2009 Hugo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 16, 2009 hugo noooo dzieki pamietam jak ta blondyna jezdzila ona jakas nawiedzona hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 16, 2009 dzieki za ziolo i salate Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 16, 2009 a z tej blondynki to leje zawsze jak rusza i caly samochod skacze:D hehe instruktor i tak ma cierpliwosc hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 16, 2009 dziiiizyss na sloncu mam 25 stopni hahhaa .. ale jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 16, 2009 Pestka daj troche slonka ! bo u mnie niema Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 16, 2009 i mam tylko 10 stopni:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 16, 2009 masz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 16, 2009 dzieki moze dojdzie hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 16, 2009 heheh no to trzymaj mocno :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 16, 2009 jak juz dojdzie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 16, 2009 hhe bede sie lapac czym sie da;) jak dojdzie -bo narazie marne szanse:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 16, 2009 no i co ,doszlo to slonce ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 16, 2009 nie:P Ciastek przyznaj sie -masz slonko?moze Ty mi zaiwanilas;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 16, 2009 wiecie co chyba zostawilam radio z mp3 wlaczone w aucie,albo samo sie wlaczylo bo akomulator rozladowalo mam nadzieje ze to to :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 16, 2009 już wróciłam :) po obejrzeniu tych filmików to się zaczęłam zastanawiać nad zmiana koloru włosów ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 16, 2009 Euforka ja jeszcze wczoraj nie wiedziałam,że do Zielonej dziś pojadę! czysty spontan!! mój się niechcący przyznał,że dziś tam do klienta jedzie,a mnie się przypomniało,że tam też jest Pretty Girl-zachciało mi się białej bluzki,a u nas tylko rozmiar 40 był....myślałam,że tam upoluję ale......GUZIK!! w Zielonej w ogóle nie było tego modelu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 16, 2009 zwiedziłam sobie też Focus Park.....zajęło mi to jakieś 35 min :D co mijałam sklep to słyszałam od mojego - to mamy,to mamy....o to też mamy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 16, 2009 nie no cuda . goraco jest .. ludzie z krotkim popierdzielaja ..; uffffffffffff ja w bluzie sie zgrzalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 16, 2009 w marcu w krótkim mozna po dworze chodzić? masz rację - cuda!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 16, 2009 jo w marcu jak w garncu ... no cieplo jak skurczybyk , taras mam otwarty na full :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 16, 2009 Izunia Pestka ja sie tak nie bawie ! Ja slonka nadal niemam:( a mieszkamy w tym samym kraju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 16, 2009 w tym kraju jak jezyki rozne tak i pogoda bueheheheheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 16, 2009 :P hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 16, 2009 ok zmykam do szkoly heh .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 16, 2009 ja do krotliego rekawa to musze chyba poczekac az do czerwca...w najlepszym wypadku do konca maja :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 16, 2009 no u mnie tez ciepelko dzis,ale nie widzialam zeby w krotkim ludzie chodzili ,pestka u was jakies inne te czlowieki hehehe :p mam globusa dzis od rana ;-) Izunia mam to samo co Ty ostatnio :D;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 16, 2009 dobry wieczor w totka nic nie trafilam melduje ze za 2 tygdonie jade na narty:) na zamkniecie sezonu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 16, 2009 Ciastek wydalo sie -ukradlas slonko;) Masz na globusa Pudelko czyli ostatnie zimowe szalenstwo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach