Izunia 30 0 Napisano Marzec 17, 2009 Eternity my się twego wkurwa nie boimy!!! czasem wyrzucenie wszystkiego z siebie przynosi ulgę.....służę pomocą w razie czego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 17, 2009 Polityczna poprawność skłoniła liderów Unii Europejskiej do zakazania stosowania sformułowań \"Pan\" i \"Pani\", ponieważ jak twierdzą pomysłodawcy zakazu, są one zbyt seksistowskie – podaje \"Daily Mail\". Biurokracja brukselska wydała nowe wytyczne w celu tworzenia \"neutralnie płciowego\" języka. Nowe przepisy zakazują politykom zwracania się do kobiet za pomocą sformułowania określającymi ich stan cywilny. Oznacza to, że formy Madame i Mademoiselle, Frau i Fraulein oraz Senora i Senorita są również zakazane – informuje \"Daily Mail\". Zamiast używać standardowych form grzecznościowych, do kobiet należy się zwracać po imieniu – głoszą nowe wytyczne. http://wiadomosci.onet.pl/1935093 ,69,item.html co racja to racja .. u n as mowia przewaznie na TY :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 17, 2009 hehe Pestka no:D na poczatku to bylo jakos glupio mi do kogos starszego np mamy znajomego po imieniu mowic ale juz sie przyzwyczailam hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 17, 2009 Eternity ja tez sluze swoim gg wrazie W:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 17, 2009 ja tez dzis mam slonko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 17, 2009 nie uwierzycie....pada platami wielkimi śnieg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 17, 2009 Ciastek:) Martoszka uuu oby szybko znikl ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 17, 2009 hahahaha Martoszka gadasz hihihi . to chyba bedzie ostani snieg bo za 4 dni wiosna kalendarzowa n ie?? hihin .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 17, 2009 Widzialam wlasnie dziewczyne w sandalach na gola stope !!! ta to juz nie tylko wiosne ale lato poczula hahahaha:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 17, 2009 ale poplątanie z przeplataniem ;) w Belgii już prawie lato,u Martoszki ciągle zima bo śnieg pada....u mnie chyba wiosna,bo słonko ładnie daje,ale chłodno jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 17, 2009 hehe Izunia w marcu jak w garcu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 17, 2009 hejka a ja mam po dziurki w nosie tego garnca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Marzec 17, 2009 nie cierpie takiej pogody kocham lato wiosne i sloneczno nie preszkadzaja mi upaly i w ogole zimo przecz!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 17, 2009 heheheh a ja nie lubie upaloww :D obejrzalam 7 dusz .. no fajny film .. calkiem inny niz te wszystkie na jeden kopyt :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 17, 2009 nooo wlasnie nie jest az tak rewelacyjny....ale fajny i inny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 17, 2009 wszystkim i tak pogoda nie dogodzi ale jak wole jak jest cieplej niz zimniej ogolnie ze mnie zmarzlam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 17, 2009 wiecie co .. a jak tak sobie mysle, ze musimy zrobic kukle, marzanne i ja utopic, spalic bo ta zima za cholere nas nie opusci :D u mnie wiatrzycho, ze szok i pada ale naszczescie deszcz :) prognoze widziala i zapowiada sie powrot zimy snieg ma padac w calej pl niezle nie? ja tez ogladalam 7dusz i nawet mi lezka poleciala :) Eternity nie wkurzaj sie, szkoda zdrowia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 17, 2009 ide spaciu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 18, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 18, 2009 oo czyjs post zostal skasowany,bo moja stronka byla :p euforka masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 18, 2009 :) Euforka Ciastek stronkowe Widzialam wczoraj na polonii ze do pl zima wraca !!! brrr Ja tak jak MMM uwielbiam slonko i lato:D wole jak jest za goraco niz jak za zimno:Pod rana slonko mam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 18, 2009 i juz po slonku:( za to za oknem mleko mam:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 18, 2009 hej hej,macie racje ze snieg w PO u mnie napiernicza ze szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 18, 2009 ja mam slonko :D wolne dzis gabioma wiec i pospalam troche :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 18, 2009 nie w PO ale w PL :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 18, 2009 wszystkim:) ja mam od rana piękne słonko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 18, 2009 Macham jeszcze raz:) rano tez mialam piekne slonko a potem sie schowalo i mam angielska mgle:P noce sa mrozne i pewnie dlatego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 18, 2009 napisalam posta i nie wyslalo ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach