machete 1 Napisano Marzec 18, 2009 a ja dzis mialem piekne sloneczko calllly dzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 18, 2009 MMM heeh przyznaj sie jednak zaciazyles:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Marzec 18, 2009 taa chyba z wiatrem:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 18, 2009 widzieliscie to???????????? az mi ciarki przeszly http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4028636 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Marzec 18, 2009 a ja wiatropylny chyba nie jestem wiec marne szanse:):D a w ogole to ostatnio tylko praca praca praca:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 18, 2009 MMM niewiem z kim-tosz za materac nie robilam hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Marzec 18, 2009 kurcze Hugo i teraz nie zasne:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Marzec 18, 2009 takie straszne filmy zapodajesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Marzec 18, 2009 no dobra lece Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 18, 2009 MMM przeczytales przeciez komentarz to wiedziales czego mozna sie spodziewac:( Ja tez zmykam bo zaraz na aerobik jade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 18, 2009 sam tytuł topiku mi wystarczył :O nie mam odwagi oglądać filmiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 18, 2009 a obejrzalam-choc teraz zaluje:O brrr normalnie mi ciary chodza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 18, 2009 wybaczcie ale nie mam głowy czytać -nadrobię przy innej okazji ale serduchem jestem z Wami wkurwa ciąg dalszy ale z lekka się wyciszam - pomogło mi dłubanko w kartkach (możecie obejrzeć na blogu jak macie ochotę :) ) i pogoda trochę poprawia nastrój (ciepluchno i słonecznie - dziś poleciałam do szkoły po dziecko w żakieciku ) zostawiam jeszcze i x milion i do szybkiego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mimmmoza Napisano Marzec 18, 2009 POZNAJ http://www.kobiecesztuczki.pl http://forum.kobiecesztuczki.pl Kobiece Sztuczki - Poznaj sposoby na facetów. Są sposoby na facetów. Zmień marzenia w rzeczywistość • twórz dobre relacje w Twoim związku • unikaj potknięć i błędów • uwolnij swoją siłę w pełni Tego możesz się nauczyć ! Więcej na http://www.kobiecesztuczki.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Marzec 18, 2009 hehe no prosze sztuczek sie zachciewa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Marzec 18, 2009 bara bara bara, riki tiki tak... kiedy robimy impre???? mam chcice na podrygi... energia mnie rozpiera... Pestka jak to tancowanie sie nazzywalo u Ciebie? conga? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 18, 2009 okropny filmik .. malo sie nei zrzygalam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 18, 2009 zumba Mindi Zumba :P hehe no Mindy przetanczyla cala zumbe .. normalnie myslalam ze jebne .. ale dala rade :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Marzec 18, 2009 aaaaaaaa zumba! stara ale jara jestem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 18, 2009 ogladnelam film, straszny szok :(:( jak mozna tak bez zadnej kary mordowac drugiego czlowieka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 18, 2009 Mindy podziel sie troche ta energia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 18, 2009 a jak juz jestesmy przy strasznych tematach to dzis dodal nas inny blog do obserwowanych, jest widoczny jako ostatni nie wiem czy widzialyscie ale tam sa fotki z palestyny, masakra normalnie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 19, 2009 chce Wam zakomunikowac,ze od wczoraj stosuje zasade MŻ :p,a jak cos zjem to nie lacze bialka z weglowodanami a od n-pnego tyg bede stosowac diete kopenhaska,trza cos zrobic z ta mema ;-),no to tyle :D milego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 19, 2009 hahahahah ciastek .. no to trzymam kciuki za wytrwalosc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 19, 2009 :) Euforka Eternity wracaj do nas bo tesknimy Ostatnio w tv limburg pokazywali ze u mnie po sasiedzku wprowadzili Zumbe i przyszlo tyle osob ze sala byla pelna i na zewnatrz tez miejsca nie bylo hihi musieli ich na grupy rozbic Pestka Mindy u mnie w ta sobote jest karnawal wieczorem-wiec zapraszam:) Ide zobaczyc na blog Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 19, 2009 a Ciastek trzymam kciuki za wytrwalosc -ja od tygodnia jestem na diecie MZ i tylko 1kg zgubilam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 19, 2009 Juz sobie zobaczylam Eternity piekne ! sliczne retro Euforka Twoje tez cudneej macie talent dziewczyny ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach