hugolina 0 Napisano Marzec 20, 2009 a ja nawet niewiem skad te sa sprowadzane hihi sciaga mi sie muza:D moj znalazl program ze mozna sciagac bezposrednio z youtube i wtedy zasysa kazda muze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 20, 2009 dawaj program :D ale teledyski czy mp3?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 20, 2009 też chcę tego programa!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 20, 2009 Wyslalam Wam na gg Ale niewiem jak to dziala hihi bo moj narazie majstruje-sciaga piosenki a potem ma mi je na plyte nagrac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 20, 2009 dzięki!! ja też użyję faceta do rozgryzania tego programu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 20, 2009 dzzyyyss jak przerabia z AVI na mp3 to ja dziekuje hehehe .. za duzo roboty .. mam z czego zasysac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 20, 2009 noo pestka trza miec jeszcze odpowiedni program :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 21, 2009 ja jakos ostatnio mam wiecej energii niz zwykle, mam nadzieje ze marcowac nie bede :p bo tu Mindy pisala ze ja tak nosi hehehehe jade dzis do szkoly z mala i bede po poludniu, wiec nie tesknic mi tu :p;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 21, 2009 Ciastek, wiosne mamy to i energii wiecej ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 21, 2009 ciastek wcale nie bedziemy tesknic .. wcale :P ;) na mnie jakos tak wiosna nie dziala :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 21, 2009 hej hej ja jeszcze wielkiej energii nie mam ale dzis moze polatam bardziej ze scierą corka poszla dzis na 3 godz. do szkoly...przygotowywala(śmy)referat o prawach ucznia bedzie przedstawiac je na apelu musialysmy cos wymyslec zeby nie nudzilo uczni :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 21, 2009 no i na mnie jakos nie dziala :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 21, 2009 w 1 dzien wiosny hihi:D Slonko mam ale poki co zimno:P Ja na dobry poczatek em dnia wybieram sie zaraz na aerobik a potem zobacze hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 21, 2009 wlasnie wynioslam pranie na dwor bo nie pada alez wiatr zimny...taki mrozny :( gdzie ta wiosna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Marzec 21, 2009 szczesliwego Pierwszego Dnia Wiosny! u nas znowu pogoda na maxxa!!! ide troszke podlubac w ogrodku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 21, 2009 wiosennie :) ale tylko za oknem :P mój nastrój burzowy jak dziś ofiar nie będzie w ludziach to będzie dobrze(a mogą się zdarzyć bo dziś wszyscy w domu pod ręką żeby mnie wkurwiać jeszcze bardziej ) idę się gdzieś zaszyć w ciemnej dziurze miłego weekendu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 21, 2009 u mnie ogrodek jeszcze na wiosne nie skopany bo ziemia zamarznieta byla....moze i jest :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 21, 2009 wiosennie:) mnie nosi....może na jakieś zakupy się wybiorę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 21, 2009 pamiętacie,że miałam afgankę wziąć na tymczas? ano jak faceta przekonałam,dziewczyny z forum złożyły się na wykupienie jej i już praktycznie pakowałam się,aby po nią jechać to........właściciel rozmyślił się!!!! postanowił,że da jej ostatnią szansę,ale jak w ciągu tygodnia-dwóch się nie poprawi to jednak będzie chciał ją sprzedać :O powiedział,że nie ukrywa,że ma ofertę kupna od pani z Niemiec i z Tarnowskich Gór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 21, 2009 hahaha nie no to jakis totalny debil raz chce sprzedac raz nie.... :O poprawa?szansa....moim zdaniem to jest śmiech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 21, 2009 U mnie prawdziwa wiosna:D slonko zero chmur i niema wiatru,w cieniu mam 14 stopni teraz:D Pranie na dworze dynda nawet ja chwile na slonku posiedzialam hihi Izunia moze koles liczy na kase dlatego nosem kreci i czeka kto da wiecej ! szkoda psiny tylko:( Eternity masz na nerwai wracaj tu juz do nas !!!! Martoszka wysylam pere promykow do Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 21, 2009 hugo dzieki za checi ale nadal brak slonka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 21, 2009 ja moge sie podzielic bo u nas slonca w nadmiarze :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 21, 2009 Hugolina masz wiosenne kwiatki wg mnie gościu po prostu postanowił zarobić na tej suni :( już nawet została powiadomiona hodowczyni od której ta sunia wyszła i ona zadzwoniła z przypomnieniem,że ma prawo pierwokupu,a ten dalej,że chce dać suni szansę wszystkie dziewczyny na forum,którym zależy na suni wymyślają sposoby jak ją od gościa wyciągnąć,ale przecież nie pojadę i nie zmuszę go,aby mi ją sprzedał.....pozostaje czekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 21, 2009 uuff poprasowalam a bylo tego dzis troche hihi a jak fajnie wszystko wiatrem pachnie:D Izunia trzymam kciuki by udalo Wam sie sunie odkupic od tego palanta Ogrzewanie u mnie wylaczone w domu i goraco jest hihi ale ma byc tak tylko do poniedzialku a potem bedzie zimno brrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 21, 2009 u mnie dziś słoneczko i ciepło......ale ciśnienie strasznie skacze:O Hugolina trzymanie kciuków się przuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 21, 2009 Izunia a moze dac cynk do zwiazku krynologicznego czy jak on tam sie zwie, tez mysle ze chce zarobic i czeka na koniec aukcji ,dziad kufffa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 21, 2009 Ciastek Związek Kynologiczny nie może włascicielowi odebrać psa jeśli nie toczy się przeciw niemu jakaś sprawa o złe traktowanie psa prawda jest taka,żer właściciel może sprzedać komu chce i za ile chce....miejmy nadzieję,że nam sprzeda,dziewczyny z charciego gotowe są nawet podbić cenę,aby nam ją dał.....ale na razie gościu do wszystkich ma ta sama śpiewkę,jakby z taśmy puszczał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 21, 2009 on aukcję sam zakończył przed czasem a propo allegro to przyszła do nas wiadomość,że 13 marca mieliśmy 2 nieudane próby włamania na nasze konto na allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 21, 2009 dziś byłam w Factory zgadnijcie kogo widziałam w Triumphie jak kupował wielgachne majty? Krystynę Łybacką,byłą minister edukacji w rządzie SLD :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach