eternity1302 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 lecznicze Martoszka no ja nie o takim zaszkodzeniu myślałam - chodziło o to że na figurę Ci nie zaszkodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 haha wiem,wiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 Martoszka i nie chorowac mi ! Objadlam sie szparagami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 e ja nie chora...ja obrzarta hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 ja tez.... wciagam dzis jakbym tasiemca miala pekam doslownie i pogoda u mnie tez doopy barowo-lozkowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 a ja bylam na karuzeli , bo znow do nas przyjechala i u znajomych .. kolezanka zrobila sernik z brzoskwiniami .. pychaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 a mi normalnie zimno jest :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 a ja dzis caly dzien w domu przesiedzialam ,,,ale fajnie juz nie pamietam kiedy tak bylo nie licze oczywiscie wyjscia na podworko po pranie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 ale mnie muli,dzis przeciez rzno wstalam bo mialam jechac dopracy:O akomulator wlasnie sie laduje ale cos musi pozerac ten prad w aucie bo akomulator prawie nowy wiec mysle ze nic nie da kupienie drugiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 6, 2009 radio , swiatlaa albo zwarcie na instalacji :P skoro pada w nocy np i ja idu spac dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 mialam tak straszny i realistyczny sen , ze juz nie moglam zasnac ,booooszzz zesz sie takie rzeczy snia :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 pestka za duzo horrorow hihi ;) no pada mi co kilka miesiecy ten akomulator....na szczescie nie co kilka dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 :) Pestka dobrze ze to tylko sen byl ! Martoszka moze masz tam jakies zwarcie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 leje od rana :o Martoszka no jak nowy to ja też jestem za sprawdzeniem elektryki Pestka musisz się teraz łagodniejszych filmów naoglądać ;) i wcale Ci nie zazdroszczę bo mi się w ostatnim czasie 3 noce pod rząd zdarzyło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 a ja mam jednak przeczucia, pisalam Wam ze ojciec naszego propietera,jest w szpitalu, dzis rano zmarl,takie uczucie jakby ktos z rodziny zmarl,tym bardziej ze sie go znalo......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 ech Ciastek no czasem i tak bywa...smutne jak ktos odchodzi no moja mala juz wrocila,zadowolona choc zmeczona okazalo sie ze po 1 dniu przyjechala jej ta kolezanka i bylo super :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 dzieci mnie namowily zebym zrobila ciasto truskawkowe....wiec ide je sklecic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 7, 2009 ciasto zrobione i gorące pochłonięte...mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 8, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 8, 2009 http://www.dailymail.co.uk/news/article-1190772/What-squeak-Daring-mouse-whos-boss-scares-leopard-steals-lunch.html :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Czerwiec 8, 2009 hej haj heloł wróciłam! nawet będą ze dwa zdjęcia:P reszta nie przeszła cenzury:P i pogoda ładna była:D dobrze zescie wiedźmy zaczarowały:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Czerwiec 8, 2009 mam tak zasmieconego laptopa ze zdjecia mi sie nie chca z karty zaimportowac chyba jakies letnie porzadki musze zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 8, 2009 Wlasnie sluzylam ramieniem koleznace-okazalo sie ze jej pies ma raka i daja mu gora miesiac zycia:( mam sentment do tego psa bo to spaniel,a sama kieds tez mialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 8, 2009 Pudeko to ja czekam na fotki ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 8, 2009 hehe Pestka slodkie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 8, 2009 wszystkim:) wróciłam,ale nadal mięśnie mnie bolą,zapomniałam,że ludź ma tyle mięśni!! ;) na zdjęcia to ja bym raczej nie liczyła,chyba że od kogoś wycyganię,bo sama sobie zdjęc nie umiem cykac na weselu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 8, 2009 a jaka cudna pogoda była........ szaro,zimno,jakieś 13 stopni,a ja w sandałkach,z gołymi nogami,w kiecce \"ciulowej\" jak to mój nazwał......dobrze,że żakiet miałam!! panna młoda też suknię z gorsetem i na to króciutkie kolerko z krótkim rękawkiem, w dodatku z takiego śliskiego materiału faceci mieli lepiej,w garniturach byli a jak wszyscy już byli na sali to w ogóle deszcz zaczął padać i padał tak do póżna w nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach