eternity1302 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 ot i wymyśliła :D gratki za bluzkę :) od Suwałk nic nie chcę :P to telesuwałka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 bleeeee zobaczcie bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee http://www.pudelek.pl/artykul/17911/victoria_zmniejszyla_sobie_piersi/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 http://www.pudelek.pl/artykul/17905/chciala_3_gwiazdki_na_twarzy_wytatuowal_jej_56/ uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 Bylam na nk-nasza Annnia ma synka Michalka !!! Gratulacje dla Was ide poczytac co nastukalyscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 MMM zycze szybkiego powrotu do zdrowia Ciastek gratuluje kolejnej bluzki :) Pestka hehe mi tez sie ta moda nie podoba-zreszta ja tak co roku mam,jak chce sobiie cos kupic:P Izunia olej babe i juz:P Eternity dzieki za drina:) a tu ogolnie dla Was na nerwa aa i Eternity za stronke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 Poczestuje Was tortem urodzinowym mojej cory ja sie objadlam i koniecznie czas zaczac sie odchudzac hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 100 lat dla cory :D a moj w robocie jeszcze czujecie to??? szok ... wkurwa mam no :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 Pestka dziekipowtorze jutro bo juz dzisiaj spi po emocjach hihi Wspolczuje Ci-nadgodziny musi trzaskac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 jo duzooo roboty niby , :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Czerwiec 18, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 Hugolina wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla córy!! Niech jej się wszystkie marzenia spełnia,te dziecięce,a potem te dorosłe też!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 byłam na NK słodziutki ten synek Ani rośnij zdrowo Michałku!! Aniu gratuluję maleństwa!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Martoszkawitam sie ....ale dop Napisano Czerwiec 19, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 kurde mialobyc tak witam sie ale dopiero teraz corka mi wymiotuje z jutro po swiadectwo jutro tez ja po wyniki wiec jeszcze troszku potrzymajcie kciuki zapomnialam napisac dlaczego robilam wyniki ale moze jutro na @ wiec dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 uuu aczego wymiotuje?? wirus?? czy sie czyms praytrula? no trzymamy kciuki za Martoszkeeeee!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 przytrula mialo byc :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 hugo niech sie spelnia wszystkie sny dla Twojej cory buziak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 Martoszka pewnie to wirus,moze dzis juz czuje sie lepiej Izunia teraz doczytalam ten jej pies ,tej Twojej "ulubionej"znajomej nazywa sie Natalka???? matko i corko hehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 czesc :) natalka? :o:o:o:o:o no coz... :D Hugo wszystkiego dobrego dla corci :) cos chcialam jeszcze napisac... hmmmmmm no nic moze mi sie pozniej przypomni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 ja nadal trzymam kciuki tylko powiedzcie kiedy mam przestac ;) poslalam Wam foty kiecek co zescie jeszcze nie widzialy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 mmm wracaj szybko do zdrowia! i uwazaj na siebie wariacie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 dzis juz piatek :D matko jak ten czas zapierdziela i dzis znowu do weta ide musze przyznac ze Spajkowi lepiej jesli chodzi o chodzenie ale mam wrazenie ze jest taki bezsilny ma problemy z wejsciem po schodach, mniej sie meczy niz np 3 tyg temu ale widac, ze sie meczy no i smaki mu sie zmienily na sniadanie jak widzi, ze jem platki z mlekiem to mu tez musze zrobic :) wczoraj jadl jogurt z musli wczesniej to nawet patrzec nie chcial na to.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 euforka odp juz wyslana ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 aaaa nie wiem czy Wam mowilam ale moja mam jest na wypowiedzeniu umowy o prace od 0106 :o zaklad oglosil upadlosc ma skrocony okres wypowiedzenia z 3 mcy do 1 mca odprawy nie dostanie .. i malo tego za skrocony okres wypowiedzenia kasy nie dostana gosciu zreszta zalega im z wyplata za maj a co dopiero myslec o wyplacie za czerwiec.. masakra mowie Wam zeby jeszcze kasy nie mial ale na boku rozkreca inny interes na swojego synka czujecie? szok co sie na tym swiecie wyprawia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 euforka leczenie musi potrwac zeby byly wieksze efekty,ale juz sama widzisz poprawe, mam nadzieje ze Spajk trafil na dobrych lekarzy juz i bedzie coraz lepiej wczoraj w tv pokazywali wlasnie psa -ratownika,ktory juz jest na 'emeryturze"mial operacje kregoslupa ,teraz zaopiekowali nia sie ludzie,a tyle razy ratowala innym zycie,fajnie ze tak sie stalo a np nie trafila do schroniska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 a podpierdolic goscia do inspekcji pracy czy skarbowki, pelno teraz oszustow,dziady jedne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 no ale oczywiscie ja nie mialam dlatego dola to tez dolujace ale to, to nie jest az taki problem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 noo juz zglosily do inspekcji pracy, malo tego dziad skladek im nie placil od roku teraz to nawet mamie nie przysluguje od lipca zasilek ponoc tylko dopiero od wrzesnia bo ma skrocony okres wypowiedzenia a powinna miec zaplacone wiec urzad pracy bedzie placil ale od wrzesnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 jeszcze dla dziada sprawe powinny zalozyc,jesli maja jakies dowody ze jednak ma kase oszust Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 a wiecie cos na temat tego ze jak jest upadlosc zakladu i dlugi sa wieksze niz majatek firmy to wtedy likwidator odstepuje od upadlosci czy cos takiego? bo ponoc takie cos tez jest i wtedy pracownik takiego zakladu nie zobaczy juz nigdy zaleglych pensji ten oszust przymierzal sie od dluzszego czasu i czesciowo zwalnial ludzi tak zeby zostalo ich bardzo malo bo jak jest mniej niz 15 osob zatrudnionych to wtedy odprawy sie nie naleza przy upadlosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach