pestka-4 0 Napisano Czerwiec 20, 2009 Dawid marudnyyyyyyyyyyy :O ehhhhh mam nadzieje ze przejdzie mi az beret oeka po calym dniu :O a gdzie eternity???????????????? Izunia????????? pudelko???????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 20, 2009 no niestety euforka sa polacy i polacy niektorym faktycznie sloma wystaje z butow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 20, 2009 ooooo pudelko sie zjawila :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 20, 2009 Pestka wywolalas wilka z lasu :D Pudelko zagladaj czesciej i zamocz za mnie stopy w morzu :D ja pewnie niepredko sie wybiore :o Martoszka aaa myslalam, ze zle sie czulas bo nie mialas czasu chodzic noooooooooo serio niektorzy to powinni w domu siedziec a nie na wycieczki sie wybierac ja tez sie juz naogladalam takich patafianow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 20, 2009 http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090620/POWIAT16/925125465 znalezli zwloki w smietniku :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 20, 2009 uu jesooooo :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 20, 2009 osz no :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Czerwiec 21, 2009 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 jakas zafaflona jestem apsiiiiik mmm a Ty co tak z ranca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 mmmm spac nie mozesz??? heh ..; czemu dzis nie jest sobota???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 a czemu sobota ja mam dola z lekka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 Martoszka glowa do gory! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 pomoczyłam nogi za Was:) zimna woda jutro juz bede sie cala moczyc nawet slonce nam swieci! a i kabel mi zabrali:O ale juz mezowi wrzucilam topik w ulubione:P bede okupowac jego kompa:P mmm moze dopiero wrocil z impry:D i szedl spac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 czemu Martoszka ma dola??? aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja tyz mam nie przejmuj sie ... chyba pojde jakiegos baranka w sciane jebne :O ,zeby sie poprawilo z deka :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 ech a jebnij baranka aby sie polepszylo ja poplakalam i pospalam z tego wszystkiego :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 jutro znowu poniedzialek wiec sie zaczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 tak se pomyslalam ze zalicze stronke skoro nikogo nie ma i ide spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 chyba ze ktos mnie wyprzedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 jeszcze moze ze dwa posty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 i spadam spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 22, 2009 Martoszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Czerwiec 22, 2009 c{_} c{_} c{_} c{_} Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Czerwiec 22, 2009 pyszna, gorąca z mleczkiem ale bez cukru no czarna moze tez byc :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 22, 2009 :) Martoszka Pojechala moja gwiazda na wyciczke na 3 dni-beda spali w typowym wiejsckim domu hihi nawet bal bedzie i musze sie jak wiesniaki ubrac:D Najgorsze jest to ze bede duzo na rowerze jezdzic-oby sie tylko im nic nie stalo W szkole mi si az lezka zakrecila ech Ide myc okna-Pestka mnie ostatnio nastroila heheh bo pisala ze myla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 22, 2009 Prosze mi sie tu nie dolowac !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Czerwiec 22, 2009 najadlam sie polskiego twarogu z dzemem,lo bozieeeee ;-) hugo dobrze niech sie rozerwa dzieciaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 22, 2009 Ciastek oby hihi a ja na dniach mam dostac nasze polskie truskawki:D znajomi polacy wybieraja sie do belgii to mi przywioza:D Zostaly mi jeszcze 3 okna :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach