Martoszka 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 ech euforka ja tez poszlam wlasnie do panstwowej i odrazu dala mi skierowania dalej a poszlam z plamką na nodze hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 Wrocilam dopiero z holandii tam dzis sklepy do 21 byly otwarte;nogi mnie bola a kupilam az 1 koszule hiihi reszta to jakis badziew byl:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 Pestka juz odp na @ U mnie jeszcze 23 stopnie na dworze jest i jasno hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 25, 2009 umnie juz dawno ciemno i sie ochlodzilo troszku ale to dobrze bo duchota w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 u mnie upal straaasznyyyyyyyyyy tez byl wczoraj i w nocy , jak sie kladam to widno :D slyszeliscie ze Michael Jackson nie zyje???? a niby jeszcze sie trzymal jakos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 a u mnie znowu pada slyszalam, szkoda go.. kazdego szkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 no slyszalam dzis w rariu,wczoraj o 23 zmarl u mnie burze w nocy byly u reraz nie za ciekawie spadam do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Czerwiec 26, 2009 w sumie to mi go szkoda:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 dzis mamy miec 29st :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 :) a ja nic nie slyszalam ! za to wczoraj u mnie w tv podawali ze jedna prezenterka popelnila samobojstwo:Omiala 37 lat tylko i zabila sie bo jej zwiazek z kobieta sie rozpad:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 jenyyyyyy jaki ukrop w chacie ,masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 u mnie tez goraco , straaaaszznie , nic sie nie chce robic :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 czytalyscie to, a fujjjj, on jest w wieku jej pradziadka bleeee http://www.pudelek.pl/artykul/18080/lapicki_przepisal_majatek_na_zone/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 ale ona brzydka hihi u mnie w chacie jest 27 stopni:P i tez mi sie nic nie chce robic hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 ja troche popracowalam bo musialam,ale tylko ciutkie ;-),pranie zrobilam,za to odkurzac mi sie nie chce :p wczoraj dostalam kilka probek perfum,wpadly mi niespodziewanie,meskie i damskie,m.in Ralpha Lourena jakas nowa ,wiecie ze wzielam prysznic i dalej bylo ja czuc,podoba sie mnie :p normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 hehe to jest moja ulubiona marka z ciuchow:D perfum tez mialam raz i jest bardzo trwala ,teraz mam angel star -tez dlugo trzyma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 Notorious sie zwie ;-) hugo nie mnie tez pewnie by ta marka ciuchow przypadla do gustu,gdybym zarabiala miliony :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 Jeszcze bedziesz ! czego Ci bardzo zycze:) Ma Twoja cora jeszcze normalne lekcje? Moja dzis jest w parku a w poniedzialek jada na wycieczke do lasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 nie nie maja lekcji,bawia sie,wczoraj cyrk do nich przyjechal hehe,moja w poniedzialek idzie tylko na zakonczenie i laba,wlasnie zbieram sie po nia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 :) ja już mam weekend ! wczoraj próbowałam skrobnąć i co się nawkurzałam bo mi net nie działał (jakaś awaria akurat w naszej okolicy i tv też nie było a miałam koniec sezonu \"grey\'s anatomy\" ) doczytam Was za chwilę - muszę się ogarnąć najpierw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 tadaaaam .. mam raport .. Gabi ma 88,7 , no nie rewelacja , ale dobrze i tyle :D a etraz uwaga wiem co chciala ta ex friend :D sprowadzila sobie brata pijaka do domu noo i zacza jej zawadzac , wiec do mnie czy moj M nie zalatwi mu robote u siebie no i przy okazji czy nie moglby zamieszkac z nami ... buehehehe myslalam ze jebne , a co to kurwa hotel? ja wiem ze Polacy za granica mieszkaja po 5 6 i 10 osob ALE NIE JAAAAAAAA chyba ja pierdolnelo ,ze bede kurwa jakiegos pijaka jej nianczyc bo ona ma go dosc i chce go jak najdalej od siebie hahahah normalnie dlatego chciala odswierzyc znajomosc??? nie no kurwa teraz to sie po niej wszystkiego mozna spodziewac :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 pestka a Ty ile bys chciala zeby Gabi miala i zeby to byla rewelacja,chyba 100% coooo hehehe,super ma wynik biorac pod uwage ze jest obcokrajowcem no i czas jaki chodzi do szkoly, nie marudz moja dopiero w poniedzialek,dzis przywleklam tobol ze szkoly a jaki ciezki matkooooo,az reklamowka sie porwala blaszka no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 Pestka pkt ma super !!!! cos zawsze Ci nie pasi hehe No to kumpela zajebista:O szuka glupiego heheh Ja na Twoim miejscu wogole juz z nia nie utrzymywala kontaktow:P Moja ma raport i zakonczenie dopiero WE wtorek Eternity jak odsapniesz pisz co i jak ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 komp mi nawala tj jesli chodzi o dostep do netu:O pestka zem sie usmiala :D wez se na łeb pijaka jak tamta nie chce:D dooooooobre:D kurde, ja i niepijaka bym nei wziela dluzej niz na weekend:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 cholera zapomnialam dla Gabi (to kwiat jest, zeby nei bylo ze ziolo:P ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 euforka jak sie kiedys dowiadywalam o usuniecie tluszczaka to mi powiedzieli ze to traktuja jak chirurgie plastyczna bo nie zagraza zyciu i mnie zlali:( a jakos sie prywatnie teraz wybrac nie moge:O dobra, ide puszczac latawca:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 no Hugo a ty nie chcialabys zeby twoja byla prawie najlepsza?? jo bym chciala :P pudelko no tak tak , jej sie chyba na mozg jeblo calkiem , teraz wiem jaka to suczka , odzywa sie tylko jak cos chce , i nie to ze chce cos pyci , tylko kurwa juz przeprowadzki planuje itp.................... do mnie , kogos , niech zapomni :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 poza tym ten gosc czuje do mnie miete , moj M go nie lubi hihi ;) ja zreszta tez , wali od niego na kilometr i co on by chcial??? ze mu baryk kuirwa zbuduje w domu?? hyhyhyhyhyyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 no pestka,teraz to zawalilas, jo ja owszem moze bym i miala takie aspiracje zeby moj dzieciak byl najlepszy ale: gdyby moze ona i ja hehehe byla rodowita belgijka,a nie obcokrajowcem 89% to super wynik nie marudz poza tym z dzieciakiem na wynik 100% trzeba siedziec siedziec i siedziec i cwiczyc w domu zeby zaspokoic swoje ambicje, tak tak, co z tego jak teraz wazniejszy komp i inne gierki a do czytania to ledwo sie zmusza :p takze Gabi ma super rezultat jak na 2 kl, u mojej w tamtym roku pare osob kiblowalo w 2 ,wiec tez trzeba brac pod uwage ze tu nie przepuszczaja ot tak sobie...dobra koncze pierdolic ;-) powtorki Dr Housa leca :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 26, 2009 coś ciężko było odsapnąć ... co chwilę coś a jeszcze pogoda dziś do bani , rozpadało się popołudniu Pestka gratulacyjny cfiotek dla Gabi wynik super ! a \"koleżanka\" .... curwa nie będę nawet komentować bo to się w normach głupoty i tupetu nie mieści :o Euforka noooo to się popisali w tej przychodni :o ale idź dalej jak masz sposobność , niech to ktoś konkretnie obejrzy a nie na \"odczep się\" Martoszka jak mąż ? lepiej coś ? lecznicze iiiii chyba nic nie pominęłam - przeszkodzono mi telefonem się wybiłam z rytmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach