euforka 0 Napisano Październik 15, 2009 google powie wszystko :D Midnight Sun o kurde!!! juz nie moge sie doczekac! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Październik 15, 2009 Pestka poslalam Ci linka na gg cos tam znalazlam ale nie mam czasu patrzec co to wyglada na to ze jest juz polska wersja dobra lece bo sie nie wyrobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Październik 15, 2009 od nadmiaru takich wiadomosci zakrecilo mi sie w glowie :P;):D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2009 :) Euforka ranny ptaszku:D przyznaj sie postanowilas sprobowac nie spac w nocy jak Edzio;) hihi Ta 5 czesc tez czytalam hahahaa,ja juz tez zagladam kiedy w kinie bedzie:D U mnie za oknem bialo od mrozu:Owczoraj w belgijskiej tv pokazywali Podlasie jak zasypalo !SZOK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Październik 15, 2009 no jo Martoszka balwana lepila :D Euforka ja wiem , juz to czytalam :D mam na kompie jak bys chciala :p i jestem chora :( z nocha leci , pluca bola az palic nie dam rady :O :O eternity a ty gdzie?? jakies wiesci co do mieszkania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Październik 15, 2009 kurdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kisze w robocie mam pierwsza zmiane ale kumpel sie rozchorowal i kto musi robic nadgodziny? ja wrrr siedze tu juz przeciez od 8 a mialam jechac po ksiazke :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Październik 15, 2009 padam na ryjka :( Pestka zdrowiej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Październik 15, 2009 a co do 5 czesci to ja poczekam az przeczytam te 2 co mi zostaly a pozniej sie za ostatnia zabiore hehe mogla by tak napisac choc 3 tomy widziane oczami edwarda :D a pewnie jest jeden opisujacy cala historie, prawda? [zebym sie mylila!] ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Październik 15, 2009 jeszcze 20 min :o glodna jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Październik 15, 2009 nie wiem jak u Was pewnie rownie brzydko jak u mnie zimno, ciemno i ponuro i pada.. naszczescie tylko deszcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Październik 15, 2009 euforka jest tylko ten kawalek bo ktos jej podkradl i wypuscil niby do sieci , i ona go nie skonczyla od tamtego czasu... wiec pewnie jeszcze dlugoooooo si e poczeka jesli raczy skonczyc to w ogole :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Październik 15, 2009 jeju tyle w pracy siedziec...zachlastala bym sie :O slyszalyscie o tym?szoku nas w radiu ciagle o tym mowia na dole jest filmik http://www.rmf.fm/fakty,163369,Jest,sledztwo,ws,przemocy,w,domu,opieki.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 15, 2009 :) żyję , żyję - ledwo ale ciągle ;) widzę wampiry na topie hehehe moja młoda męczy już o drugą część filma i książki też chce chciała kupić sobie za kieszonkowe chyba 3 część ale doradziłam żeby może jednak zaczęła czytać od 1szej :D ale tej akurat na półce nie było (bo nie w księgarni tylko w markecie) co do mieszkania to w poniedziałek bedem mogła powiedzieć że nasze - odbieramy klucze , podpisujemy umowę i płacimy haracz :P za pierwsze 2 tygodnie a potem wydajemy fortunę ;) i zaczynamy rozpiź.dziel ale lodówkę już mam :D idem coś poszamać i wyciągnąć kopytka wygodnie - mam jeszcze godzinkę spokoju :P laski zaprowadziłam do klubu do potem jak nie padnę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Październik 15, 2009 o rany oczami edzia juz moje dziecie czytalo:D kurde ale was rzeczywiscie to wciagnelo:D intruza i inne tez juz mloda czytala:D i jest jeszcze jedna saga o wampirach "pamiętniki wampirow" i jeszcze ma kilka innych wampirzych tytulow:P rany, to ja jestem stara :D zupelnie mnie to nie wciagnelo:D utknelam w 3 tomie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Październik 15, 2009 w prezencie od mojej mlodej http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=midnightsun&fid=21096505 12 rozdzialow z narratorem edziem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Październik 15, 2009 wszsytkie tematy z ulubionych mi zginely :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 15, 2009 Pestkazdrowotne ! Euforka wspolczuje ale pewnie sie teraz relaksujesz :) Eternity skoro lodowka jest to juz kuchnia prawie urzadzona;) Uciekam na impre:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Październik 16, 2009 Hugo a jak dzisiaj wstaniesz??? hehehehe nareszcie piatek uffff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 16, 2009 :) Pestka wstalam:D i to godzine temu hihi ale mam oczy na zapalkach;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Październik 16, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Październik 16, 2009 a ja ide z mala do lekarza po 17h,chyba anginka,5 -cioro dzieci w jej klasie chorych teraz ona,ledwo ze szkoly wrocila a na niedziele mamy zaproszenie na bierzmowanie,mam nadzieje ze po lekarz przejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 16, 2009 uuu Ciastek i co lekarz powiedzial? Zdrowotne dla cory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Październik 16, 2009 ma poczatki anginy,oczywiscie dostala antybiotyk,do tej pory skrecala sie bo brzuch bolal teraz sucha bule wcina dostalam dzis biuletyn ze szkoly,srednio zadowolona jestem mogla miec lepszy wynik,doszla geografia historia i niderlandzki (hujendach)kurde smiala sie jak najeta jak trzeba bylo wymowy sie nauczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Październik 16, 2009 a jeszcze poprosilam lekarza na namiary na jakiegos dobrego okuliste dzieciecego,to mam tel,kuzwa chyba Belg albo jakas inna narodowosc,musze cholerka teraz tylko skontaktowac sie z okulista w PL gdzie bylismy z mala bo powiedzial ze dobrze by bylo gdyby jego opinia byla dolaczona,juz dzwonilam do siostry ma zalatwic tylko ciekawe czy on ma jakies notatnik z naszej sierpniowej wizyty,ale chyba powinien miec udokumentowane wizyty pacjentow nie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Październik 17, 2009 pol nocy spalam z mala bo jeczala,ale chyba deko lepiej bede dzis sie farbowac,kupilam farbe cerwona wczoraj :p,troche pozno mam nadzieje ze plackow miec nie bede na skorze coby na imprezie nie straszyc,toc halloween niedlugo ;-) no i prezenta trza zapakowac-troche skomplikowane to... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Październik 17, 2009 a ja pomalowalam w srode :D dobrze ze nie czekalam do weekendu bo mnoe @ zastala :P pada bleeeee... beznadzieja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Październik 17, 2009 a mnie sie juz tydzien spoznia,co za czort,zeby mi tu podtekstow nie bylo-wiatropylna nie jestem :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Październik 17, 2009 pozniej poczytam teraz tylko sie przywitam zamelduje, ze jestem w polowie 3 tomu :D i lede do fryca zadzwonila przed chwila i powiedziala, ze o godzine wczesniej moge przyjsc co mnie niezmiernie ucieszylo!!!! bo przeciez na 15 ide na slub a pozniej weselicho :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 17, 2009 wszystkim :) Ciastek no może wiatropylna nie jesteś,ale teraz deszcze....więc może przez może cię zmoczyło ciutkę ;) Małej zdrowia życzę!!!! Ja w środę u fryzjera byłam,jak wyszłam z domu o 14 tak wróciłam po 20....a w sumie nic takiego nie robiłam,bo tylko farba i ścięcie....fryzjerka troszku zmęczona,mówiła,że jeszcze takich gęstych włosów nie robiła :P ja dziś na imprezkę do znajomych,bedę miec opiekunkę do psów ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Październik 17, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=gDqiIkgktMg szokkkkkkkk i dziecko przezylo niby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach