pudełko czekoladek 0 Napisano Listopad 23, 2009 pestka ja chce foty ze szpachlowania! moze sie poducze i tez poszpachluje!! ciastek ile by ten remont nie trwal to zawsze blizej przeprowadzki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 23, 2009 pudelko no masz racje ale sek w tym jak to bedzie zorganizowane,teraz jego nie ma wiec bylby dobry moment zaczac cokolwiek robic bo chata wolna,no jak ta zdzira nie wroci z wiezienia :D:D,a jak on wroci ok 20 grudnia to jak tam cokolwiek zrobic,w koncu ma przeniesc sie na nasze miejsce wiec tak czy inaczej ktos bedzie musial w czasie remontu tam mieszkac,a mowie wam jest masakraaaaaaaaaaaa szkoda ze fot nie zrobilam wczesniej,na scianach jakas tkanino-tapeta (z lat 60-tych)wszystko czarne i smierdzace od fajek,podrapane sciany przez koty,w pokojach jest parkiet brudny od kotow od jedzenia od butow (dobrze ze nasz znajomy ma cykliniarke to sie wyczysci) kuchnia jest do wymiany lacznie z oknem, toaleta i lazienka tez, wanna w okropnym stanie,moj R mowi ze na ta tkanine na scianie to naklei tasso i sie pomaluje i bedzie ok,wiec sciany to w sumie nie problem,bo sami mozemy to zrobic ale podlogi i kuchnia,lazienka i toaleta,tam normalnie starch wejsc bo mozna sie pobrudzic hehehehe jeszcze kuzwa musimy jego kota karmic,wzial oddal go na przechowanie do jakiegos czlowieka,w niedziele kot byl z powrotem,toc to logiczne ze kot znajdzie droge powrotna nie hehehe,i teraz ten facio przywlokl nam puszki dla kota do jedzenia i dajemy mu zryc,rzecz jasna do chalupy go nie wpuszczam bo jeszcze prysnie gdzie w kat i smierdziec bedzie,siedzi na zewnatrz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 23, 2009 cos mi sie kojarzy ze ktoras z Was pisala o telewizji N,ze ma w domu,chyba Martoszka,chcemy zmienic z cyfry+ na wlasnie ta tv,wiecej maja dostepnych kanalow a nam juz umowa sie skonczyla,wczoraj R dzwonil do brata zeby sie dowiedzial co i jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 23, 2009 no ciastek , tylko szkoda jak zaczniecie robic a tam wroci spowrotem , mysle , ze najlepiej zajac sie przynajmniej jednym pokojem i tam sie wcisnac a potem reszte , ale zeby tamten siedzial na dole hihihih se wyobrazam tez syf brrrrrrrrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 23, 2009 nooo bo jak wy zrobicie z lekka remont a on wroci i znowu wsio zabrudzi to szkoda remontu aaa ciactek niestety na mam dekoder polsatu a nie N Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 23, 2009 hahaha pestka patrz co sie narobilo w miejscowosci w krorej mieszkalas przez jakis czas haha http://www.bocki.org/index.php?option=com_content&task=view&id=180&Itemid=1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 23, 2009 hihihihihi fabryka pieniedzy hahhaahahahahahah dobre dobre :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Listopad 23, 2009 wszystkim :) wczorajsze zakończenie sezonu coursingowego super udane!! jak wyjechałam po 10 to wróciłam przed 17,a to ciutkę za Poznaniem jest każdy coś przywiózł do jedzenia ze sobą,że w sumie z tego co zostało top mozna by druga taka imprezę zorganizować psy wybiegane do wypęku.......obie nadają się do kąpieli :O Euforka przeżyć to ja ci nie zazdroszczę,faktycznie istny koszmar przeżyłaś,dobrze że to się gorzej dla tej rodziny nie skończyło... fabryka pieniedzy :D Ciastek ja też jestem zdania żeby wyremontować to co najpotrzebniejsze,a jak się przeniesiecie to dokończycie resztę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Listopad 23, 2009 ciastek to ja jestem za opcja co pestka proponuje. Moze teraz sprobowac wyremontowac kuchnie i jeden pokoj, i tam sie przeniesc, zeby gnom nie zabrudzil tego co zrobicie? ja mam n jakby co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Listopad 23, 2009 ps. pamietacie jak panikowalam z powodu swinskiej grypy?? zadzwonilam wlasnie do kuzynki ktora ze mna na kurs chodzi no w trakcie jak bylam na "wyjezdzie sluzbowym" (wersja dla dziekanatu;) ) byl egzamin z akustyki, dawali jakies inne materialy itd wiec chcialam sie dowiedziec jak bylo , co ma dla mnie i co bedzie teraz na wykladach i takie tam... no i ona mi mowi ze oprocz jej stalych dolegliwosci (dzwieczyna ma straszne problemy zdrowotne) to wlasnie przeszla z corkami ... swinska grype! i ona mi mowi zebym do niej po materialy przyjechala!! :P po moim trupie :P umowie sie ze mi z balkonu zrzuci , nie wiem tylko czy jakos tego nie odkazic;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 23, 2009 ale dzis pizga i wieje:O Euforka straszne ! dobrze ze sie Wam nic nie stalo ! Ciastek ja zgadzam sie z dziewczynami-pierw jeden pokoj a potem reszta:) Izunia to chyba ostatni raz w tym roku byla taka ladna pogoda-dobrze ze sie Wam impreza udala Pudelko hihi coby sie to nie rozwalilo-jak bedzie z balkonu leciec;) Mnie znow cos bierze:P niewiem czy to migdal czy cos innego ale mam uczucie ze mi cos w gardle stoi:P i jak przelykam to tam boli:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 23, 2009 teraz to i tak nic sie nie zrobi bo przeciez wlasciciel mieszkania jest w Portugalii i braciszka ;-) tez zabral,wracaja za m-c, a kuchnia ,lazienka i toaleta wymaga wymiany i remontu ,szafki do wymiany,baterie wanna,wiec on to musi nadzorowac,pewnie ze byloby lepiej gdyby zrobic jak jego nie ma ale co my mozemy, jak wroca cos bedziemy dumac jak to rozwiazac ;-) ale pogoda ,wiatr i deszcz ,a szaro jakby juz 17h byla brrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 23, 2009 pudelko naloz rekawiczki gumowe, maske na twarz i idz :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Listopad 23, 2009 boje sie isc nawet cala w gumie :P Ciastek i tak mi sie wydaje ze lepiej jakbyscie w remontowanym domu i tak wy mieszkali:) bo tamten moze zepsuc co wyremontujecie albo mu sie spodoba i powie ze sie nie wyprowadza :O (tfu, tfu przez lewe ramie, pukam w niemalowane i inne takie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 23, 2009 jo mi tez o to chodzi , porobi sie a on powie , ze nie idzie i bedzie draka ... jak wejsc to juz nei wychodzic i zamki w drzwiach zmienic :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 23, 2009 hihihi pudelko niech skanuje i kartki sle na maila :D najbezpieczniej :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 23, 2009 nie powiedzialam wam wczoraj zakupili my telewizorLG LCD 32" heheheh z dvd ,dzis juz kuzwa drozej kosztuje o 50e,zobaczymy jak przyjdzie w tym tyg powinno byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 23, 2009 Ciastek glowa do gory :) Ja tez jestem za tym, zebyscie sie tam wprowadzili i remontowali choc zdaje sobie z tego sprawe, ze to nie jest takie proste ale jak sie wprowadzicie to remont tez jakos szybciej pojdzie :) bedziecie robic kiedy chcecie a nie kiedy komus bedzie pasowalo My sie remontujemy juz 5 miesiecy :D a jeszcze troche nam zostalo sasiedzi nas nie cierpia.. no ale coz, moze nie wszyscy ;) 2 na pewno :) Gdybysmy mieli taka fabryke kasy to pewnie bysmy sie juz mogli wprowadzic ;):D Mieszkanie choc nie bylo zniszczone wymagalo kapitalnego remontu no i my chcielismy inaczej sciany itd wiec co tu duzo gadac to wszystko kosztuje i trwa Dzis po robocie bylam w tej firmie co ma nam drzwi montowac i chcieli nas wcisnac z montazem na poniedzialek ale sie nie zgodzilismy i maja nam montowac w srode. Wiec trzymajcie kciuki zeby bylo ok bo mam dosc przezyc z ta firma :) Naszczescie na miejscu bedzie tez ekipa od tynkow, gosciu bedzie robil pozniej obroke wiec powiedzial, ze bedzie ich pilnowal zeby dobrze i prosto wstawili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 23, 2009 Ciastek no to gratuluje udanego zakupu!! 50e roznicy w cenie :) Izunia psy wybiegane i pewnie szczesliwe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 23, 2009 Pudelko ja bym nie ryzykowala! ;) Niech na skan wrzuci i wysle @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 23, 2009 Hugo jakies tabletki do ssania sobie kup, moze to powiklania po grypie/przeziebieniu ja mialam tak samo i z tego co slyszalam to sporo osob ostatnio miala zapalenie krtani widzialyscie to? ;) http://www.pudelek.pl/artykul/21108/fani_nawiedzaja_dom_cullenow_ze_zmierzchu/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 23, 2009 chociaż się pokażę że żyję nie mam za bardzo siły poczytać - od wczoraj jakieś rewolucje dzieją się w moim żołądku dziś nawet do pracy nie poszłam i padam na ryj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 23, 2009 ciastek gratulejszyn :D euforka widzialam :P :P eternity ujjj pewnie tyz wirus :( wyniki z testy na 150--- 126 :D moze byc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 23, 2009 Pestka no to super! Eternity kuruj sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 23, 2009 Eternity stronkowe i zdrowotne Pestka kujon jestes;) hihi gratuluje ! Ciastek Tobie gratuluje zakupu ! A teraz Wam opisze jakiego wkurwa i stracha mialam:P Jade do szkoly-wieje,leje a tu nagle zablokowala mi sie jedna przednia wycieraczka:P druga wtedy postanowila sie zlamac:O bylam w polowie drogi-bez wycieraczek przednich ! -w sumie bylo 1,5 ale nie dzialalo:P lalo jak cholera a ja jechalam na oslep:O dobrze ze jakos dojechalam ! Jutro samochod wylatuje do mechanika-bo powiedzialam ze do niego nie wsiade:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 24, 2009 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 24, 2009 Hugo niezle, dobrze, ze dalas rade dojechac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Listopad 24, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 24, 2009 Euforka hihi sama sie dziwie:D Dzisiaj poki co nie pada:D oby tak zostalo ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Listopad 24, 2009 eternity pestka gratulki hugo niezle... mi kiedys w samochodzie zastepczym (chyba powinien byc sprawny) spadly wycieraczki, w czasie sniegu, tez nie bylo fajnie ciastek niezly zakup:) na nowe mieszkanie jak znalazl:) a co do moich kursowych materialow... tego jest ponad 100 stron, ona by zemdlala przy skanerze.. ale wychodzi juz z domu (ktos musi) wiec umowie sie z nia ze mi gdzies wyniesie te rzeczy... moze w papierze wirusa nie bedzie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach