pestka-4 0 Napisano Grudzień 16, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 16, 2009 i kolejny porąbany dzień się zaczął ... aby do piątku później poczytam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 16, 2009 heheheh chcialabym zobaczyc jak dobieraja sie do slodyczy łobuziary :D taaaaaaaa oby do piatku! jeszcze 3 dni :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 16, 2009 u nas -11 rano bylo teraz -10 shok :O pocieszaja ze siarczyste mrozy dopiero przed nami ma dojsc do -20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 16, 2009 :) Izunia hahah opedzlowaly slodycze hahahaha moze zachcianki mialy;) Martoszka wspolczuje ! u mnie jest teraz -5 wszystko biale od mrozu-a ja sobie zaplanowalam okna myc:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Grudzień 16, 2009 glwoa mnie boli dzis wymieniamy akumulator ciekawe co jeszcze kazą wyminic:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 16, 2009 Pudelkolecznicze:) okna pomyte hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 16, 2009 uhuhuhuuuuu spadl u nas pierwszy snieg :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 16, 2009 Pestka czyli ma sie rozumiec lepisz balwana? :D u nas zapowiadaja od jutra opady sniegu i to duze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 16, 2009 Pestka gadasz ! oby do mnie nie doszedl:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 16, 2009 wszystkim :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 16, 2009 ale tego sniegu bylo z 10 platkow hihihi , a dzieciaki w szkole az piszczaly z zachwytu ahhaah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 16, 2009 a ja chyba wole snieg niz ten mroz ....moze ktos chce troche mrozu?obecnie mam -12 ciekawo ile bedzie w nocy i rano :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 16, 2009 Pestkowa mi sniegu wyslala:Otylko ze u mnie juz sypie 2 godziny-platki sniegu niby drobne-ale juz na ulicach bialo jest-a ja musze jeszcze do szkoly jechac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 16, 2009 i cos starego i pieknego :D http://www.youtube.com/watch?v=ZVX5L1oZ-JA od 11 lat ta piosenka za mna chodzi :D a jaki facioooooooooooooooooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 16, 2009 no a u mnie jakos ani widu ani slychu sniegu,nie wiem skad on u was,jak ja po srodku :p,moze omamy macie juz od tej nauki ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 16, 2009 Pestka piekna piosenka ach trzeba bylo przypominac?? ;) teraz bede walkowac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 16, 2009 zadne omamy , heheh znow pada :D euforka hihi ja tez ja walkuje tak raz na pol roku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 16, 2009 pestka pisze do cie na gg znow nie widac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 16, 2009 Ciastek ja Ci chetnie oddam ten snieg:D jak mi dzis dupe w aucie zarzucilo:Ojak hamowalam:P szklanka normalnie na drodze:O Pestka hihi znam ta piosenke-a facio ech hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 16, 2009 znów a ja wałkuję anginę :o mlodą dopadła ....zostajemy jutro i w piątek w domu padam na ryj, idę spać spokojnej nocy wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Martoszka no nei widac , wklej .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2009 Eternity dla coryzdrowotne ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 17, 2009 i zeby mi sie tak chcialo jak sie nie chce ...............mam nadzieje ze ten dzien szybko minie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 17, 2009 boszzz jak u nas sypie , wsio bialeeee hahaha , gorzej niz w Polsce hihih , zerknijcie na @ :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 17, 2009 pestka u mnie tez niezle sypie snieg i do tego wieje....ledwo wyjechalam z garazu :O mam tez -11st Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 17, 2009 dzięki Hugo :) u mnie nie biało ale zimno na tyle że może posypać jak co spadnie z chmur ale kurde nawet termometra za oknem ni mom żeby wiedzieć ile stopni, jeszcze się nie dorobiłam dobrze że w domu ciepełko :) jak młoda nie pochorowała się na upierdliwie to może wykorzystam "wolne" na jakie sprzątanie takie ciut większe - okna muszę od środka przelecieć bo od zewnątrz czyste i popołudniu szafę będę miała to czeka mnie układanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 17, 2009 :) i u mnie bialo i caly czas sypie ale tak spokojnie ;) Eternity -zdrowotne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 17, 2009 A u mnie nie sypie:D ale pizga:P Eternity dzieki juz Ty wiesz za co :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 17, 2009 no i u mnie wyglada tak jak pestki zdjecia ze sniegiem,zasypalo,dzis musialam naginac kawalek do szkoly bo tram nie przyjechal,a samochody to jezdza 10km/h tak sie boja pataty jedne :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach