euforka 0 Napisano Grudzień 27, 2009 niby kilo mniej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 27, 2009 i tak bedzie kolo w ta kilo w tamta hahaa , rano sie zawsze wazy mnie :P i szczuplej wyglada :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 27, 2009 wiem Pestka wiem :D dlatego jakby co to wazyc sie z rana ;) zreszta mysle, ze za pare dni waga wroci do normy;) musze dzis ruszyc na sklepy w poszukiwaniu prezentu urodzinowego a dodam, ze kompletnie nie mam pomyslu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 27, 2009 ja dzis zapomnialam sie zwazyc z rana a teraz juz za pozno bom zajedzona i napita ;) a dzis ok 16tej przyjezdza kolezanka z dziecmi.....jakby na 3 dzien swiat...znowu bedzie wyzera :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 27, 2009 oj tam te parę kilo to tylko woda zatrzymana w organizmie ;) zielona herbatka jak znalazł i ryż przez 3 dni na kolację i zaraz będzie waga w normie :D na sklepy to ja zaraz też wyruszam - może co fajnego sobie kupię i dziewczynom - rosną mi dzieci : marudzą że nie mają co na siebie włożyć :D haha kobietki :D miłego dnia ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 27, 2009 noo i ja pomysle tak ze to woda...jak stane na wage./...ale z rana :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 27, 2009 jeju a do mnie przyszla corki kolezanka z karaoke i studiem tatuazy wytatuowane spiewaja piesni Dody ....Fila itd....szok...juz mam pomalu dosc hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nnnnntttttt Napisano Grudzień 27, 2009 no to dolacz do nich moze druga doda zostaniesz( ale wpierw musialabys przejsc operacje plastyczna) hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 27, 2009 buehehehehhe , po kij jej wygladac jak rozowa Doda?? z solarki? hahahhaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 27, 2009 ale zal jak Doda hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 27, 2009 czesc]:) Pomaranczka nudzi ci sie?to sprawdz czy w sklepach niema przeceny na zarcie:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hugolinko Napisano Grudzień 27, 2009 ..zarelko z przeceny cie interesuje? przykro mi moze w Belgi to normalka ale u nas w Polsce je sie normalnie.....bez przecen ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hugolinko Napisano Grudzień 27, 2009 ..zarelko z przeceny cie interesuje? przykro mi moze w Belgi to normalka ale u nas w Polsce je sie normalnie.....bez przecen ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 27, 2009 jak nie rozumiesz o czym pisze Hugolina , to czytaj dokladniej , ciebie ma interesowac , nie ona sie interesuje :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 27, 2009 hahahaha i rozsmieszylo mnie .. w Polsce jest normalnie . buehehehehee ... hahahahaah to co robisz na topiku POZA POLSKA?? hihhi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 27, 2009 hihi patrzcie na NK :D na sledzika :D od Mindy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 27, 2009 haha nooo wlasnie widzialam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 27, 2009 haha nooo wlasnie widzialam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 27, 2009 zacielas sie hyhyhy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 27, 2009 zacielas sie hyhyhy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Grudzień 27, 2009 Hejka :) zatęskniłam za Wami, wesołe babeczki :D Proszę mnie nie łaczyć z wpisami pomarańćzowymi :) A tak próbując zgłębić to polskie żarełko, to trafiłam na różową Dodę, ona teraz ubiera się na czarno ;) - to tak na marginesie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 27, 2009 haha a ty to nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 27, 2009 bueheheheee nooooo :D :D Doda jest :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 28, 2009 ooonawet zlapalam stronke jutro poniedzialek....trza isc chyba juz spac pomalu nie? dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 28, 2009 siema! :) swieta swieta i po swietach i znowu do roboty ale tylko na 3 dni :) i jak dobrze pojdzie to ze skroconym czasem pracy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 28, 2009 tez widzialam sledzia Mindy :D a tak w ogole to mam nadzieje, ze jeszcze do nas tu wroci :) oki doki spadam bo czas sie szykowac milego dnia! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 28, 2009 a my chorzy,stary dzis do lekarza idzie bo meczy sie od soboty, a mnie wczoraj wieczorem wzielo,w gardle mam piasek jak przelykam to boli,ten tydzien luzny mam bo tylko jutro i ewentualnie czwartek-ale jak mnie rozlozy to nie mam co isc w czwartek ,ot i takie buty jeszcze w sobote na urodzinach bylismy do chaty o 2 wrocilismy dajta pokoj co to sie dzialo :p, a przeciez jesczze Sylwester brrrrrrrrrrrr,chyba do AA musze sie zapisac ;-) a pomaranczka jakas doinformowana kto musi zrobic operacje i gdzie kto mieszka,ulalalalla bejbe,zaraz sie przeceny zaczna to trzeba masla nakupac :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 28, 2009 a ja przez cale swieta wypilam az jednego drina :D :D i to z martini ;) u mnie jeszcze tydzien wolne i znow bedzie wstawanie buuuuuuuuuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 28, 2009 a ja nic nie pilam w swieta bom kierowca znowu byla a dla pomaranczki powiem tak: ze nas stac i na operacje(choc nam nie potrzebne bosmy pikne ;) ) i na normalne zarcie bo nie siedzimy na kafe i nie sledzimy innych zycia tylko cieszymy sie swoim ciastek leczcie sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach